Kamudanhaber.net - Özel Haber

Milli Eğitim Bakanlığı Fetö terör örgütü ile mücadelede diğer Bakanlık ve kurumlara nazaran daha titiz bir çalışma yürüttü . 

Milli Eğitim Fetö'ye karşı çok cesur davrandı . 17-25 Aralıktan sonra işi ciddiye alan ender kurumlardandı . 

Milli Eğitimin 11.285 öğretmeni PKK ile irtibatı olduğu gerekçesiyle açığa aldı. 

PKK ile irtibatı olduğu gerekçesiyle açığa alınan öğretmenlerin listesi illere Bakanlıkça gönderildi . Bakanlığın bu konuda hazırlığı olduğu dikkatlerden kaçmadı . 

Valiliklerden gelen yeni listelerle açığa alma işlemleri sürdürülecek . 

Milli Eğitim Bakanlığının terör örgütlerine ve destekçilerine karşı , hükümetin ve Cumhurbaşkanının yanında kararlımla korkmadan durması takdir edilecek ve destek verilecek davranıştır .

Milli Eğitim Bakanlığına karşı Fetö & PKK işbirliği ve destekçileriyle beraber çok ciddi bir saldırı hazırlığı olduğunu sosyal medya hesapları ve basından takip ediyoruz . 

Teröristlere destek veren kurum ve kuruluşlar ile destekçisi basın kuruluşları saldırıya geçecektir . 

1- Okullarda öğretmen kalmadı , dersler boş geçiyor . 

2- Okullar İmam Hatip yapılıyor, Laiklik elden gidiyor .

3- Milli Eğitim bürokratları ticaret yapıyor , yolsuzluk ve usulsüzlükler yapılıyor . 

4- Milli Eğitim'le ilgili sürekli olarak taciz ve tecavüz haberleri ile gündem oluşturulacak .

5- Terör örgütlerine operasyonda imza yetkisi olan bürokratlar bir şekilde Fetö ile ilişkilendirilerek hedef saptırılacak . 

6- Ak Parti içerisinde gözüken ancak bu terör örgütlerinin emellerine hizmet eden içerdeki hainler , kişisel hesap görme derdiyle ; bu yapılara daha önce hizmet ettiği gibi yine edecek . 

7- Terörle mücadelede iktidara destek veren sivil toplum örgütlerine ve bunlardan MEB'le bağlantılı olanlar hedefe konulacak . 

8- Diğer cemaat , tarikat ve vakıflara iltisaplı bürokrat ve yöneticiler hedefe konulacak , bu kişiler üzerinden cemaat ve tarikatlarla hükümet karşı karşıya getirilmek istenecek . 

9- Milli Eğitim Bakanlığında terörle mücadele de özellikle imzası bulunan bürokratların özel hayatları ve aileleri de dahil didik didik edilecek , en ufak olumsuzluk üzerinden fırtınalar kopartılacak . 

10- Bu bürokratlarla ilgili siyasi partilere soru önergeleri verdirilecek ve konu Meclis'ten basına sızdırılacak . 


Milli Eğitim Bakanlığının Fetö ve PKK ile ilişkisi olan öğretmen ve memurlara yönelik yaptığı operasyonlardan sonra , terör örgütlerine destek çıkanları dikkatle izleyiniz . 

Önümüzdeki haftalardan itibaren yukarıda tahlil ettiğimiz konularda , terörist sevenler platformu olarak top yekün saldırıya geçeceklerdir . 

Görevde olduğu süre boyunca Fetö ile mücadelede sembol olmuş isim Yusuf Tekin hedefteki bürokrattır . 

Özel Öğretim Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu , Rehberlik ve Denetim Başkan'ı Atıf ALA , İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu hem Fetö ile mücadelede hemde PKK ile mücadelede, milleti ve devleti adına attıkları imzalarla hedef konuma gelmişlerdir . 

Burada en büyük iş Milli Eğitim Bakanı ve Başbakan'a düşmektedir . 

Terörist sevenler platformu , mücadeleci ve köşeli bürokrat ve yönetici istemiyor . 

Teröristlere geçit vermeyen bu bürokratlar ve taşradaki yöneticilere karşı , Yenikapı ruhunu bozuyorlar diye saldıranların amacı 15 Temmuz ve Yeni Kapı ruhu değildir . 

Yeni Kapı ruhundan dem vurarak iktidarı ve bürokratlarını hedefe koyan bu yapı zaten , Fetö ve PKK'ya hizmet etmektedir . 

Devletin terör örgütleriyle mücadelesinde , hükümetin değil , teröristin yanında saf tutanlarla ; Yeni Kapı ruhu diye işbirliği yapmak ihanet olur. 

Sonuç olarak ; Ülkemizi içerde ve dışarda zor bir süreç beklemektedir . Terör örgütlerine karşı yürütülen mücadelede canını ortaya koyarak mücadele eden devlet memuru bürokratlar teröristlerin ve hamilerinin hedefinde olacaktır . 

Ülkesini ve milletini seven her vatandaşın ve hükümetin asli görevi , terörle mücadelede imtina etmeyen bu devlet adamlarını koruma ve kollama olmalıdır .

Biz bu haberi hazırlarken , muhalif medya algı operasyonlarına başlamış bile ...

İşte o manşetlerden bir tanesi