Kamudanhaber- Özel Haber

Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmeliğin ‘’Bölge hizmetine bağlı yer değiştirmeler’’ başlıklı 29. Maddesi uyarınca; İl/İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürlerinin 2020 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzu 30 Nisan 2020 tarihinde yayınlandı.

Bu yer değiştirme işleminin bu sene de uygulanmaması için özellikle büyükşehirlerde görev yapan şube müdürlerince adeta kampanya yürütülmüş, Bakanlık kararlı bir tutum sergileyerek yer değiştirme işlemlerinin sonuçlarını 26 Haziran 2020 tarihinde açıklamıştı. İlan edilen sonuçlara göre; rotasyona tabi şube müdürlerinin çoğu rotasyon sonrası görev aşkı ile yeni görevlerine gidip başladılar. Ev kiraladılar. Eşya taşıdılar. Okula giden çocuklarının nakillerini yaptırdılar. Bunları yaparken belki de borçlandılar ve yeni görev yerlerinde görevlerine başladılar. Bu şube müdürlerimizi, eşlerini ve çocuklarını alkışlıyor ve teşekkür ediyoruz.

Sonuçlar açıklandıktan sonra da mazereti kabul edilmeyen ya da mazereti olmadığı için yer değişikliği gerçekleşen kim şube müdürleri de norm olup almadığına bile bakılmaksızın sendikalardan ve siyasetten torpil bularak tekrar eski görev yaptıkları illere görevlendirme yaptırdılar.

Bu görevlendirmelerde en çok dikkat çeken İl İstanbul oldu. Burada yayınladıklarımız, görevlendirmelerin tamamı olmayıp sadece bilgisine ulaşabildiklerimiz.

SIRA NO

ADI SOYADI

ATANDIĞI KURUM

DÖNDÜĞÜ KURUM

1

ALİ ÇİBUK

KÜÇÜKÇEKMECE

2

NECATİ TEKBAŞ

KAPAKLI / TEKİRDAĞ

BAHÇELİEVLER

3

EROL DEMİR

İL / TEKİRDAĞ

BAHÇELİEVLER

4

ŞENOL SAYGILI

ÇORLU/TEKİRDAĞ

BÜYÜKÇEKMECE

5

ABDULLAH DENİZ

PENDİK

6

AHMET DUMAN

HAYRABOLU

KÜÇÜKÇEKMECE

7

ESRA ÖZGENÇ

ŞARKIŞLA / SİVAS

KADIKÖY

8

MEHMET

ZONGULDAK

ŞİŞLİ

9

SİNAN HALİS

MURATLI TEKİRDAĞ

BEŞİKTAŞ

10

VEYSİ ÇİVİLİBAL

ÇERKEZKÖY

İL MEM

11

12

AHMET SARUHAN

TOKAT

BAHÇELİEVLER

13

FAHRETTİN YILDIZ

VİZE/EDİRNE

BAŞAKŞEHİR

14

MELEK YAŞAR

SARIYER

15

EROL KAYA

BAHÇELİEVLER

16

ABDULKADİR DURMUŞ

BAHÇELİEVLER

17

HALİL İBRAHİM DANIŞ

FATİH

18              METİN AKÇAY                              ÇORLU                                                BAKIRKÖY

Ankara İlinde ise;

Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat AYDIN (Trabzon İli Çaykara İlçesine Şube Müdürü olarak atanıp görevine gitmedi), Mamak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman KANCA, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Müberra ÖZYILMAZER ve isimlerini takip edemediğimiz şube müdürleri de rotasyon kapsamında atamaları yapıldığı halde görevlerine gitmeyip Bakanlık koridorlarını aşındırarak eski görev yerlerine görevlendirme yaptırarak Bakanlığımızın uygulamasını deldiler.

Adeta AVM’lerin döner kapısı gibi girdikleri kapıdan gerisin geriye tekrar çıkan şube müdürleri bayrağın dalgalandığı her yerin bu ülkenin toprağı olduğunu unutmuşa benziyorlar. Değerli şube müdürlerimize şunu hatırlatmakta yarar var: Göreve geldiğinizde bölge hizmetine bağlı yer değiştirmelere tabi olacağınızı biliyordunuz. Bu şartlarda atandınız. Bu şartlarda çalışamayacaksanız devlete, millete daha fazla yük olmayın.

Bu konuyu kamuoyunun takdirlerine sunarken, Sayın Bakanlık yetkililerini yapılan bu yanlışı düzeltmeye davet ediyoruz. Hal böyle iken, taşra teşkilatlarında kadro üstü yapılan şube müdürü görevlendirmeleri ile oluşan kamu zararının önlenmesi adına da acilen bu norm üstü görevlendirmelerinde iptal edilmesi gerektiğini bildirmeyi bir borç biliriz.

Sitemize gelen bilgilerle haberimizi güncelliyoruz . En son gelen bilgiler ışığında görevlendirme ile Rotasyonu delen şube müdürleri

Iğdır Milli eğitim müdürlüğünde 4 şube müdürü tayinleri belirtilen illere çıktığı halde görevlendirme ile geri geldiler. 
Sedat Bilir kars
Süleyman Akkuş Manisa 
Cevdet Parlar Niğde 
Yakup Alhan Bitlis

İmdat Akbaba Atandığı kurum  Edirne havsa , Görevlendirildiği yer Kocaeli il MEM Eski görev yeri

Melih Engin Atandığı yer Sakarya Pamukova,Görevlendirildiği yer Kocaeli il MEM Eski görev yeri

Nuray özge sağbaş çankırı kızılırmakda kadro pursaklara görevlendirme

Bandırma Şube Müdürü Ercan GÜLER, ÇORUM İskilip e rotasyon ile atandı fakat hala Bandırma da görev yapmaktadır.

TURGUT ÇAKMA 518 ATAMADA ERZİNCAN REFAHİYE İLÇESİNE ATANDI, ERZİNCAN MERKEZE GÖREVLENDİRİLDİ. KENDİSİ ERZİNCAN EBS SENDİKASINDA ŞUBE BAŞKAN YARDIMCISI. ONUNLA 518 ATAMASI OLAN ŞUBE MÜDÜRLERİ MERKEZDEN İLÇELERE GİDİŞ GELİŞ YAPIYOR. ARKADAŞIN AYRICALIĞI EBS YÖNETİMİNDE OLMASI.

ERZİNCAN REFAHİYE İLÇE ŞUBE MÜDÜRÜ TURGUT ÇAKMAK İZİNLİ OLMADIĞI HALDE GÖREVİNE GİTMİYORRRRRRRR, EBS BAŞKAN YARDIMCISI OLDUĞU İÇİN KİMSEDE BİRŞEY DİYEMİYOR...

Hamza ayan kırıkkale sulakyurt şube müdür kırıkkale il milli eğitim görevlendirmiş

24 saat önce

Sabahattin Yurt Diyarbakıra atanıp Şehzadeler / Manisaya görevlendirildi

Tokat Zile Fethi sayış da görevlendirme ile geri geldi gitmedi

KAYSERİ İL MEM FATİH EROĞLU, YENİ ATANDIĞI KURUM KAYSERİ HACILAR İLÇE MEM DÖNDÜĞÜ KURUM KAYSERİ İL MEM

NEVŞEHİR MEM YUSUF AYDOĞMUŞ KOZAKLI İLÇESİNE ATANDI, ŞU AN GERİ NEVŞEHİR MEM GERİ DÖNDÜ

AVANOS İLÇE MEM AHMET BAHADIR, ASIL ATAMA YERİ SİVAS KANGAL BİR AY SONRA ÖNCE NEVŞEHİR HACIBEKTAŞ ARDINDAN HOOOP NEVŞEHİR AVANOS

Aksaray dan EBS başkan vekili Murat Görmez Ağaçören ilçesine atandı. Eski görev yerine döndü. EBS başkan vekili. İlahiyatçı, Hafız...

Aksaray'dan Nevşehir merkeze atanan Bilal Ağır. Eski görev yerine Aksaray merkeze görevlendirildi. İlginç şaşırdım mı? Hayır.

Takipçilerimizden gelen yorumları yayınlıyoruz...