Kamudanhaber - Özel Haber

Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER ilk birim amirleri toplantısında ; birim amirleri huzurunda, 81 il müdürüne hitaben şu açıklamayı yaptı.

“Kirlenmiş arkadaşlarla yola devam etmeyeceğiz dedi.”

Bu açıklamayı yaptıktan sonra peş peşe genel müdürleri görevden aldı .

Ertesi hafta da İzmir, Ankara, Kahramanmaraş , Ağrı ve Kayseri il müdürlerini aldı.

Kirlenmiş ve haramzadelerle yola devam etmeyeceğiz diye açıklama yapan Mahmut Özer’in ; İstanbul iline yaptığı ilk ilçe müdürü atamasına bakalım .

İstanbul Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Kabataş Erkek Lisesi Müdürü Selman Küçük atandı.

Selman Küçük Kimdir ?

Hakkında 12 kez aylıktan kesme, 4 kez kademe ilerlemesi, 1 kınama olmak üzere 17 ayrı disiplin cezası bulunan, mali yönden 8.907,41 TL ceza ödemesine hükmedilen, müfettişlerce düzenlenen raporda “devlet ciddiyetini erozyona uğrattığı” açıkça ifade edilerek yöneticilik görevinin üzerinden alınması ve il içinde branşına uygun bir okula öğretmen olarak verilmesi teklifi getirilen Selman Küçük hakkında sihirli bir el devreye girerek bir işlem tesis edilmemiş.


Bununla da kalınmamış; 2017-2018 eğitim-öğretim yılında İstanbul Kadıköy Anadolu Lisesi Müdürü olup halen İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Kabataş Erkek Lisesi Müdürlüğü yapmakta olan Selman Küçük’ün, İzmir İl Millî Eğitim Müdürü olarak atanan Murat Mücahit Yentur’un yerine Şişli İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne atanma kararnamesinin çıktığı ve yarın sabah itibarıyla bu görevine başlayacağı iddia ediliyor.

Bu iddia doğruysa !

Mahmut ÖZER’in; kirlenmiş, harama bulaşmış kişilerle çalışmayacağız açıklaması boşa düşmüyor mu ?

Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Kabataş Erkek Lisesi müdürü Selman Küçük’ün soruşturmasına esas müfettiş raporlarını yayınlıyoruz.