Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ''Sosyal Etkinlikler Modülüne Veri Girişlerinin Yapılması'' konulu yazısı okullara gönderdi.

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü

Sayı : E-90757378-821.99-20851904      17.02.2021

Konu : Sosyal Etkinlikler Modülüne  Veri Girişlerinin Yapılması

DAĞITIM YERLERİNE

İlgi: a) Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği.
 b) Millî Eğitim Bakanlığı Sosyal Etkinlik İzinleri Yönergesi.
 c) 24.12.2019 tarihli ve 90757378-821.99-E.25650796 sayılı yazımız.

İlgi (a) Yönetmelik ve ilgi (b) Yönerge doğrultusunda yapılan sosyal etkinliklerin e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi içerisinde bulunan sosyal etkinlikler modülüne veri girişlerinin zamanında ve düzenli olarak yapılmasına dair ilgi (c) yazımız ile hatırlatıldığı bilgilerinizdir. Ancak ilgi yazımıza rağmen yapılan sosyal etkinliklerin söz konusu modüle veri girişlerinin yeterli düzeyde olmadığı anlaşılmıştır.

İl/İlçe, okul ve kurum müdürlüklerince yapılan her sosyal etkinliğin ; il, ilçe, kurum türü, etkinlik alanı, etkinlik kategorisi, etkinlik türü, temsil düzeyi ve etkinlik düzeyi belirtilerek "sosyal etkinlikler modülüne" zamanında işlenmesi gerekmektedir.
 

Bu kapsamda veri girişi yapılmayan etkinliklerin, e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi/Sosyal Etkinlik Modülüne ilgili birimlerce ivedilikle girilmesi, ayrıca bundan sonraki faaliyetlerin sosyal etkinlikler modülüne eksiksiz olarak zamanında işlenmesi ve bireysel etkinliklerde derece alan öğrencilerin belgelerinin de ilgili modüle yüklenmesi hususunda ihtimam gösterilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

 Kemal Varın NUMANOĞLU
 Bakan a.
 Genel Müdür

Dağıtım:
Gereği:
B Planı