Kamudanhaber - Özel Haber 

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü görevden alındı, yerine İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü ve Cağaloğlu Anadolu Lisesi Eski Müdürü Necati Yener atandı.

Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Tekbaş atandı.

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Avcı, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cevat Dervişoğlu, Fatih BİLSEM Müdürü Muhammet Fatih Çepni, Bahçelievler 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu Müdürü Menderes Üstün ; ilçe milli eğitim müdürü olmak içinBakan Mahmut Özer’le görüşen ve yakın çevresine görev beklediğini söyleyen isimler olarak öne çıkıyor.

Bu isimlerin haricinde birkaç ismin daha ilçe müdürlüğü içim Bakan’la görüştüğü ve görev beklediği ifade ediliyor. 

Kâğıthane ve Zeytinburnu ilçe müdürlerinin de görevden alınması bekleniyor. Bu ilçelerin yanında İstanbul Anadolu yakasında bulunan gözde ilçelerin müdürlerinin bir kısmının görevden alınacağı ve bir kısmının da yer değiştireceği konuşuluyor.

İlçe müdürlerinin görevden alınması ve yerlerine yapılacak atamalarda parti ve sendika ile istişare edildiği ; son sözü ise il müdürü Levent Yazıcı’nın söylemesi bekleniyor .

İstanbul ilçelerinde ilçe müdürü değişikliğinin önümüzdeki hafta devam etmesi bekleniyor .

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

KAMUDANHABER TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/kamudanhabersitesi