Kamudanhaber- Özel haber

Milli Eğitim Bakanlığı Eba (Eğitim Bilişim Ağı) Koronavirüs salğınıyla beraber öğrencilerin uzaktan online eğitim alabilmesi için devreye soktuğu EBA portalı sayesinde milyonlarca öğrencinin eba aracılığıyla canlı yayınlarla eğitim almasını sağladı. Meb'den bir müjde LGS, YKS hazırlık sınıfında olan milyonlarca öğrenci için adım atılarak sınavlara hazırlık hafta sonu canlı soru çözümleri başlattı ayrıntılar haber detayımızda....

Milli Eğitim Bakanlı Ziya Selçuk ,LGS ve YKS hazırlığı yapan öğrenciler için TRT EBA TV’de hafta sonları "Sınav Özel Yayını" başladığını duyurdu.

Bakan Selçuk yapmış olduğu açıklamada ;

"LGS ve YKS hazırlığı yapan öğrencilerimiz için TRT EBA TV’de hafta sonları "Sınav Özel Yayını" hazırladık. Öğrencilerimiz, yüzlerce soru çözümüne ve anlatımına kumandanın tek tuşuna basarak ulaşabilirler. Ders saatleri aşağıdaki linktedir." dedi. 

LGS ve YKS hazırlığı yapan öğrencilerimiz için TRT EBA TV’de hafta sonları yayın akışı

EBA Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Eğitim ve Öğretim alınında öğrencilerin günlük online ders takip ettikleri Eğitim bilişim ağı ile sürmektedir.

EBA CANLI DERS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

EBA CANLI DERS UYGULAMASI İNDİR!

Google Play Store ve Apple Store üzerinden EBA canlı ders uygulaması işlemi yapabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak EBA canlı ders uygulamasını indirebilirsiniz.

EBA CANLI DERS UYGULAMASI - ANDROİD

EBA CANLI DERS UYGULAMASI - İOS

EBA TV KANAL FREKANS BİLGİLERİ ŞU ŞEKİLDEDİR