Kamudanhaber - Özel Haber 

Gelecek Partisi ve Ahmet Davutoğlu ekibine yakınlığı ile tanınan Ankara Kuşu isimli sosyal medya fenomeni hesap Bakan Toto oynamaya devam ediyor.

Daha önce Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın görevden alınıp yerine Lütfi Elvan’ın Bakan olarak atanacağını yazan Ankara Kuşu isimli hesabın yöneticisi gazeteci Oktay Yaşar , kısa süre içerisinde kabine değişikliği olacağını ve istifaların geleceğini iddia ediyor .

Ankara Kuşu isimli hesap geçtiğimiz hafta Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un görevden alınacağını ve yerine Bakan yardımcısı Reha Denemeç’in getirileceğini iddia etmiş ve Reha Denemeç’in şansının yüzde 30 olduğunu belirtmişti .

İşte o twit 

Kamudanhaber sitemiz bu konuyu haber yapmış ve Reha Denemeç’in bari yüzde 50 şans verseydiniz diye seslenmişti !

Ankara Kuşu rumuzlu gazeteci Oktay Yaşar bu hafta da Bakan yardımcısı Reha Denemeç’in Bakan olma şansını yüzde 51 olarak güncelledi !

Ankara Kuşu isimli hesap borsa endeksinin yükselmesine paralel olarak mı Reha Denemeç’in şansını yüzde 51’e çıkarttı bilinmez !

Sayın Cumhurbaşkanımızın ısrarla kabine değişikliği yok açıklamasına rağmen ; 

Ankara Kuşunu öttürenler hem Reha Denemeç’i hemde Bakan Ziya Selçuk’u tartışmaya açarak yıpratma derdinde ...

Bu Kuşu öttüren, gerçekte Bakanlık için aylardır uğraşan Bakan adayının adamlarıdır ?

Bakan adayı kim mi ?

Ankara Kuşu, Reha Denemeç’in Bakanlık için endeksini biraz daha yükseltir ve oranı yüzde 70’e çıkarırsa, Kuş’u öttüren Bakan adayı ve adamlarını açıklarız !

İLGİLİ HABER...