Kamudanhaber - Özel Haber

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u yıpratmak ve tartışmaya açmak isteyen ekip son sürat algıya devam ediyor .

Hatırlanacağı üzere dün Mustafa Selanik kullanıcı adıyla Twitter üzerinden yayın yapan hesap Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un istifa edeceğini yazmıştı .

Mustafa Selanik’in kankası Ankara Kuşu isimli Twitter hesabının sahibi Oktay Yaşar bugün Milli Eğitim Bakanı adayını açıkladı .

Operasyon düğmesine dün basıldı !

Bu operasyonda Mustafa Selanik dün pası verdi , Ankara Kuşu bugün bu pası gole çevirdi . 

Milli Eğitim Bakan’ınını değiştirmek isteyen ekipte amacına ulaşmış oldu .

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un istifa algısının ve dedikodusunun içi boş olduğunu dün yazdık.

Bugün Milli Eğitim Bakan değişikliği algısını sahaya süren ve Bakan Yardımcısı Reha Denemeç ismini ortaya atanlar aklı sıra bir taşla iki kuş vurma derdinde ...

Ankara Kuşu isimli hesap Milli Eğitim Bakan yardımcısı Reha Denemeç’in  Bakan olma şansını yüzde 30 olarak açıkladı .

Bu şekilde hem Reha Denemeç ismi yıpratılmak için piyasaya verildi , hem de yüzde 30 gibi komik bir rakam verilerek Reha Denemeç ismiyle dalga geçildi .

Bari yüzde 50 açıklasaydınız da biraz inandırıcı olsaydı !

Reha Denemeç siyasetin içerisinden gelen uzun süre Ak Parti’de milletvekilliği ve Genel Başkan yardımcılığı yapmış bir isimdir .

Reha Denemeç ismini Bakan yardımcısı olarak Sayın Cumhurbaşkanı’na öneren ve Bakan yardımcısı makamına atamasını yaptıran Bakan Ziya Selçuk’tur.

Ankara Kuşuna yaptırılan bu operasyonun ismi False Flag ( Sahte Bayrak ) operasyonudur ! Yada diğer bir deyimle Cambaza Bak operasyonudur !

Burada Reha Denemeç ismini sahte bayrak operasyonu ile piyasaya sürdürenler gerçekte Bakan Ziya Selçuk’u indirip yerine geçmek isteyen ekiptir .

Bu ekip en büyük zararıda Ak Parti’ye ve Sayın Cumhurbaşkanı’na vermektedir .

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.