Milli eğitim bakanlığı duyurdu! Ülke genelinde eğitim eşitliğini sağlamak için tüm kademe ve sınıf seviyelerinde öğrenci ve öğretmenlere destek olmak amacıyla mayıs ayı yardımcı kaynak paketi MEB tarafından yayımlandı. MEB mayıs ayı yardımcı kaynak paketin nasıl indirilir? LGS Örnek soruları yayınlandı mı? Ekim ayından beri yayınlanan soruların nasıl ulaşılır ? YKS’ye yönelik çalışma soruları ve çözümleri…

MEB’ten kaynak desteği! MEB mayıs ayı yardımcı kaynak paketi nasıl indirilir? İşte Mayıs ayı LGS örnek soruları ve yardımcı kaynak paketi indirme linki!

Tüm kademedeki  öğrencilere yönelik hazırlanan  etkinlik kitapları, çalışma yaprakları, çalışma soruları ve çalışma fasiküllerinde 8000'er soru yer alıyor.

MEB YARDIMCI KAYNAK PAKETİ NASIL İNDİRİLİR?

Hazırlanan yardımcı kaynak destek paketinin sekizincisi yayımlandı. Tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere yönelik olarak hazırlanan mayıs ayı yardımcı kaynak paketi, erişime açıldı. 2021-2022 eğitim öğretim yılı için yayımlanan son yardımcı kaynak paketi olma özelliği taşıyan mayıs ayı yardımcı kaynak paketinde 8 bin soru yer alıyor. 8 bin sorudan oluşan mayıs ayı yardımcı kaynak paketi, yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresinden indirilebilecek.

YARDIMCI KAYNAK PAKETİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

LGS’YE HAZIRLANANLAR İÇİN MAYIS AYI LGS ÖRNEK SORULARI YAYINDA!

8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerin 2022 yılında yapılacak “Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav”a yönelik hazırlıklarına destek sağlamak adına mayıs ayı örnek soru kitapçığı da öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunuldu. Mayıs ayı paketiyle birlikte 2021 yılı ekim ayı itibarıyla yayımlanan örnek soru sayısı 360’a ulaştı.