Kamudanhaber - Özel haber

Hatay Dörtyol Recep Atakaş MTAL 2022 Mart ayı sonunda proje okulu kapsamına alındı. Proje okulu kapsamında Nisan ayında SADECE il içinde boş bulunan müdür, müdür baş yrd, müd. yardımcılığı için duyuruya çıkıldı. SADECE il içinden alınan başvuru sonuçları İl komisyonunda değerlendirilerek komisyonun teklifi bakanlığa gönderildi. Buraya kadar her şey normal gidiyordu. Fakat bu hafta yapılan atama sonuçları her şeyin göründüğü gibi olmadığını gösterdi. Çünkü Okul Müdürlüğüne MEB Ders Aletleri Yapım Merkezi Müdürü Hasan KIYMACI atandı. 


Şimdi soruyoruz ;


1-Sadece il içi başvuruya çıkan Hatay Dörtyol Recep Atakaş MTAL Müdürlüğüne Ankara'dan bir müdür nasıl başvuru yapabilir. 


2- Eğer Ankara'dan bir müdürün başvurusuna açıldıysa  Ankara veya ülkenin diğer tarafından müdürlere niye başvuru açılmadı


3-Proje Okulları yönetmeliğine göre İl Proje Kurulu başvuru sahiplerinden uygun görüp seçtiği adayı atanmak üzere Bakanlığa gönderir diyor. İl MEM Proje kurulu bakanlığa il dışında görev yapan ve ile başvuru imkanı olmayan Hasan Kıymacı'nın mı adını gönderdi, yoksa ilin gönderdiği teklif bakanlıkta dikkate alınmadan başvuruya açılmayan bir ilden birini mi atadı.