Özel bir televizyon kanalına konuk olan Mansur Yavaş, HDP'nin Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermesi ile ilgili dikkat çeken sözler kullandı.

Program sunucusunun "HDP'nin aday göstermemesinin Kılıçdaroğlu'na olumsuz bir etkisi oldu mu?" sorusuna Mansur Yavaş, "Oldu" yanıtını verdi. "Bir keşkeniz oldu mu?" sorusuna ise Mansur Yavaş, "Bunu kabul etmek lazım. Ben şimdi HDP'lilere keşke aday çıkartsanız diyecek durumda değilim ki" yanıtını verdi.

Yaptığı açıklama ile HDP'nin Kemal Kılıçdaroğlu'na oy kaybettirdiğini söyleyen Mansur Yavaş'ın ifadelerine AK Parti'den ilk açıklama Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan geldi.

Mevduat faizlerinde oranlar değişti: 1 Milyon TL' nin aylık kazancı ne kadar? Mevduat faizlerinde oranlar değişti: 1 Milyon TL' nin aylık kazancı ne kadar?

Dağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kaydetti:

 "Galiba Mansur Yavaş HDP’den beklediği oyun gelmediğini düşünüyor ki hayal kırıklığına uğramış. Kandil’den ve HDP’lilerden açıklama gelirken menfaat için üç maymunu oynadınız. Siz menfaat etkisi bekliyordunuz, umduğunuzu bulamayınca menfi etkiye çark ettiniz. Milletimiz size aldanmayacak"