İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte açılışa katıldı. Mansur Yavaş, açılış töreninde birtakım açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı'na HÜDA PAR üzerinden yüklendi.

Seçim Bitti Muhtarlık Kavgası Bitmedi! Çıkan Kavgada 4 Kişi Yaralandı Seçim Bitti Muhtarlık Kavgası Bitmedi! Çıkan Kavgada 4 Kişi Yaralandı

"Tümünün oyuna talibiz"

Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş: "Onlar ne kadar karalarsa karalasın, artık dayanacak bir güçleri kalmadı. Sadece tutturmuşlar, PKK falan filan… Millet İttifakı olarak 61 milyon seçmenin oyuna talibiz. Şunun oyu, bunun oyu diye ayıracak vaktimiz yok… Herkesin derdi müşterek; işsizlik, açlık ve pahalılık, geçim sıkıntısı. O zaman hangi seçmeni, ‘sen Kürt seçmensin' 'sen şusun' diye ayıracağız. Tümünün oyuna talibiz." diye konuştu.

"İşte bu tertemiz sayfayı zaman zaman bozmak isteyenler oluyor. Bunlardan bir tanesi Kandil"

Mansur Yavaş:  "Hem demokratik gelişimi sağlamak, hem yeni bir anlayış getirmek için ortaya çıkan altılı hükümet, tertemiz bir sayfa açmak istiyor. İşte bu tertemiz sayfayı zaman zaman bozmak isteyenler oluyor. Bunlardan bir tanesi Kandil. Kandil sürekli olarak altılı masanın işini zora sokacak açıklamalar yapıyor. Amacı kirletmeye çalışıyor. Net bir şekilde söylüyoruz: Kandil’i de başlarına yıkarız, Kandil’e de karşıyız. PKK’ya da karşıyız. Açık açık söylüyoruz. Bizleri onlarla korkutamazsınız, halkımızı da inandıramazsınız." dedi.

"Bölücülükten bahsediliyorsa, Hüda Par’ın programını okuyun"

Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı'nda HÜDA PAR'ın AK Parti listelerinden girdiğini hatırlatarak "Eğer bölücülükten bahsedilmek isteniyorsa… Bakın HDP ayrı seçime gidiyor. Bölücülükten bahsediliyorsa, Hüda Par’ın programını okuyun, onlarla birlikte seçime nasıl gidiyorlar, içlerine nasıl sindiriyorlar, önce onun cevabını versinler. Devletin milli güvenliği, milli güvenlik politikası, dış politikası bunlar giderse bitermiş. Hayır. İyi yapılan her şeyle gurur duyuyoruz. Türkiye’nin menfaatini ve haklarını her ortamda korumaya elbette devam edeceğiz. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bunun teminatlarından birisi Mansur Yavaş’tır. Bir diğeri, Sayın Genel Başkanımızdır. Diğer beş parti genel başkanıdır. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Artık korkutmaktan başka malzemeleri kalmadı. Allah nasip ederse 15 Mayıs’tan sonra, aynen Ankara nasıl 31 Mart 2019’dan sonra yeni bir zihniyete ulaştıysa, Türkiye de ferahlayacak, rahatlayacak. Huzur ve bereketi göreceğiz… Yarın akşam da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Ankara için yaptığımız, ancak 6 Şubat depremi nedeniyle ertelemek durumunda kaldığımız 300’e yakın projenin tanıtımını yapacağız.” dedi.