Maltepe Küçükyalı Mahallesi'ndeki bir üst geçitte 7 Temmuz günü Bahaddin Ç. (26) kıyafetlerini aniden çıkartıp bölgedeki üst geçite yöneldi ve burada karşıya geçen 25 yaşındaki bir üniversite öğrencisi kadına saldırdı.

Kadının kıyafetlerini de çıkarmaya çalışan Bahaddin Ç., kadının çığlık atması ve çevredekilerin kendilerine yaklaşması sonucu olay yerinden kaçtı.

Kıyafetlerini giyip minibüse binen şüpheli, polis ekiplerinin minibüsü durdurmasıyla yakalanarak gözaltına alındı.

İFADESİNDE AÇIKÇA 'TECAVÜZ ETMEK İSTEDİĞİNİ' SÖYLEDİ

Bahaddin Ç.'nin emniyetteki ifadesinde Küçükyalı Mahallesi'ne gezmeye gittiğini, üst geçitten geçerken gördüğü kadını beğendiğini belirterek, "Bunun üzerine peşinden gittim. Giderken üzerimdeki tüm kıyafetleri çıkarttım ve kadına arkadan sarıldım. Birlikte yere düştük ve kadının üzerindeki elbiseleri çıkartmaya çalıştım. Amacım kendisine tecavüz etmekti" dediği öğrenildi.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen şüpheli burada savcıya ifade verdi.

Savcılık şüpheliyi "Cinsel saldırı" suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk etti. Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği ise Bahaddin Ç.'nin sevk edildiği suç maddesinden tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi. (DHA)