Kamudanhaber - Özel Haber


Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) geçen yıl verilerine göre, başarı sırası ortalaması en yüksek il Ankara olarak belirlendi, bu şehri sırasıyla Eskişehir, Kırşehir, Denizli ve Bursa takip etti.

Anadolu Ajansı tarafından MEB verilerine göre bugün basına servis edilen haberde, Yks başarı sıralamasında en başarılı il Ankara ve ikinci sırada da Eskişehir geliyor.

Ankara ili en son rahmetli il müdürü Kamil Aydoğan döneminde Yks sıralamasında birinci olmuştu. Uzun yıllardır da birinciliği yakalayamamıştı.

Ankara , görevden alınan il milli eğitim müdürü Turan Akpınar döneminde yine birinciliğe yerleşmiş.

Eskişehir ili de görevden alınan milli eğitim müdürü Hakan Cirit döneminde ikinciliğe yerleşmiş.

Mahmut Özer bu iki il müdürünü ve il müdürünün getirdiği ilçe müdürleri ve müdür yardımcılarını da görevden aldı.

Hiçbir başarı cezasız kalmaz sözüne uygun hareket etti.

Mahmut Özer’in haramzadelerle çalışmayacağım diye il müdürleri toplantısında açıklama yapmasının ardından Ankara ve Eskişehir il müdürleri de görevden alınmıştı…

Mahmut Özer’in il müdürlerini neden görevden aldığını tek tek hikayesi ile haber dizisi olarak yazacağız.

Meselenin çete/haramzade olmadığını ; intikam duygusuyla insanların itibarıyla oynanıp nasıl görevden alındığını okuyacaksınız.

Balıkesir il müdürünün Cumhurbaşkanı ve Ak partiye hakaret eden, açık açık siyaset yapan ilçe müdürüne soruşturma açtığı için kimin talimatıyla görevden alındığını…

Samsun il müdürünün, bakan yardımcısının eşini havaalanında karşılamadığı, Bakan yardımcısının gönderilen aracı beğenmediği için görevden alınmasının hikayesini…

İzmir il müdürünü aldığım gün Bakan olurum; benden öncekiler siyaset bilmiyordu Bilal’in bir arkadaşını diğer arkadaşı ile yiyeceksin…

Kahramanmaraş il müdürü üzerinden siyasete ve sendikaya verilen mesajları…

Ak Partinin ve Cumhurbaşkanının mücadelesine yıllarca destek vermiş bedel ödemeyi göze almış bürokratların haramzade diye karalanarak nasıl sistem dışına atıldığını ve yerlerine gelen kişilerin Fetö soruşturmaları ve açığa alınan kişiler olduğunu isim isim yazacağız.

Cumhurbaşkanımızın son 10 yılda Milli Eğitim Bakanlığında atama kararnamesini imzaladığı genel müdürler ve il müdürlerinin neredeyse tamamı haramzade diye sistem dışına çıkartıldı.

Sonuç olarak; Ankara ve Eskişehir il müdürü başarılığı olduğu halde görevden alındı.

Sebebi; hırs, kin, intikam duygusu ve üst akıl…

Bu tiyatroyu izleyen Stk, vakıf, dernek ve partililer de küçük menfaatler uğruna şimdilik  susuyor…

Bu pervasızlığın bedelini de maalesef Mahmut Özer değil siyaset ve Cumhurbaşkanımız ödeyecek. 

Milli Eğitim Bakanlığından Ak Parti temizlendi ve Akp iktidar yapıldı.

Hayırlı olsun…