Kamudanhaber- Özel Haber

Milli Eğitim Bakanlığı, Mahmut Özer Bakanlığına dönüştü…

Şoföründen bakıcısına , okey arkadaşlarından , mahalle arkadaşlarına, Zonguldak ve Tokat illerinde selam verilen kim varsa eğitimci olsun olmasın Milli Eğitim Bakanlığına transfer ediliyor.

Mahmut Özer’in en son şoförünü memur yapıp şube müdürü kadrosuna atadığını yazmıştık.

Milli Eğitim Bakanlığında sınavla görevde yükselmeye tabi şube müdürlüğü kadrolarının tamamına 76. madde ile atamalar yapıldı. 

Bu duruma sendikalar da ses çıkartmıyor. Sebebi onlara da ayda birkaç kontenjan veriliyor ve sus payından ötürü konuşmuyorlar.

Bugün yazacağımız kişiye özel 76. maddeden şube müdürü atamaları Mahmut Özer’in başdanışmanlığını yapan akademisyen Bekir Sıddık Gür’ün erkek kardeşi ve eşine özel yapılan şube müdürü atamaları…

Bekir Sıddık Gür ismini Kamudanhaber sitemizde yapılan haberlerden hatırlarsınız…

Mahmut Özer’in yıllardır eğitim ve akademik danışmanlığını yapan makalelerinin yazılmasında başrol oyuncusu olan Bekir Sıddık Gür; Fetö’nün Amerika’da ki Charter School okullarının kurucusu…

Bekir Sıddık Gür’ün Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesine Mahmut Özer’in rektörlüğü döneminde yerleştirdiği kardeşi Fehmi Gür ve eşi Elif Gür;  Üniversiteden Milli Eğitim Bakanlığına transfer edilerek İstanbul’un en gözde ilçelerine 76. madde ile şube müdürü olarak atandılar.

Fehmi Gür ve eşi Elif Gür , Mahmut Özer tarafından Bülent Ecevit Üniversitesinden bir günde muvafakatları alınarak İstanbul / Beykoz ilçesine şube müdürü olarak atanıyor. 

Fehmi Gür , Beykoz ilçesini beğenmiyor ve bir gün sonra atama kararnamesi değiştirilerek Üsküdar ilçesine şube müdürlüğü ataması yeniden yapılırken eşi Elif Gür’de Ümraniye ilçesine şube müdürü olarak atanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığında şube müdürü olmak için sınav bekleyen eğitimciler ve sendikaları da bu durumu bildikleri halde susuyor…

Takdiri kamuoyuna ve eğitimcilere bırakıyoruz.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

KAMUDANHABER TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/kamudanhabersitesi