Kamudanhaber - Özel Haber

Kamudanhaber sitemizde dün Milli Eğitim Bakanlığında 76. maddeden yapılan kadrolu şube müdürü atamalarını haber yapmıştık ...

Bugün sitemize Mahmut Özer Bakan tarafından Ölçme Değerlendirme Genel Müdürlüğüne 76. maddeden iki kadrolu şube müdürü ataması daha yapıldığı bilgisi geldi .

Mahmut Özer Bakan’a bağlı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Hüseyin Daldal ve Mehmet Akif Kozacıoğlu , 76. madde ile kadrolu şube müdürü olarak atanmıştır .

Mahmut Özer Bakanımızı tebrik ediyoruz.

Kendi getirdiği genel müdürlerin yanında çalışan şube müdürlerine bile sahip çıkıp kadrolarını alıyor .( Mesleki Teknik Eğitim ve Ölçme Değerlendirme Genel Müdürü ) 

Milli Eğitim Bakanlığında Mahmut Özer Bakanımız ve Reha Denemeç Bakanımızın istediği kişileri kadrolu şube müdürü olarak getirdiğini dünkü haberimizde yazmıştık .

İLGİLİ HABER...

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.