Hürriyet gazetesinin ulaştığı bilgilere göre, İstanbul Acıbadem’deki lüks bir sitenin yönetimi, son bütçe görüşmelerinde, aylık olarak hizmet şirketine ödenen 55 bin TL’nin 95 bin TL’ye çıkarılmasına yönelik karar aldı. 

Gerçekleştirilen son bütçe toplantısında yönetime bağlı işletme müdürü olarak görev yapan Tuba P.’nin maaşı net 40 bin-brüt tahmini 75.5 bin TL, yardımcısı Ebru Ç.’nin maaşı ise net 22 bin-brüt tahmini 36 bin TL olması yönünde karar çıkması site sakinlerini ayaklandırdı.

Blok sakinleri yapılmak istenen bu fahiş zammı reddederken, tüm tepkilere rağmen sözkonusu teklifin yönetim tarafından kabul edildiği iddia edildi.

Alınan kararın ardından 120 metrekarelik bir ev için aylık toplam giderin 4 bin TL’den yaklaşık 7 bin TL’ye çıktığı iddiası site sakinlerini harekete geçirdi. Konuyla ilgili şikayetlerini gerekli yerlere yaptıklarını belirten site sakinlerinin duruma ''zengin olabiliriz ama keriz değiliz.'' sözleri ise bir anda gündem oldu. 

Hürriyet’in ulaştığı iddiaların odağındaki Site müdürü Tuba P. ise iddiaların asılsız olduğunu, suçlamalara ilişkin yasal itirazda bulunacağını aktardı.