Nebati koltuğunu yarın devredecek: 'Milletimize hayırlı, uğurlu olsun' Nebati koltuğunu yarın devredecek: 'Milletimize hayırlı, uğurlu olsun'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara'nın Mamak ilçesinde yaptığı esnaf ziyareti sırasında bir grup liseli öğrenciyle karşılaştı. Gençlerle uzun süre sohbet eden Bakan Koca, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir gencin etiket talebi karşısında gülümseyerek yanıt verdi.

Liseli genç, Sağlık Bakanı Koca'ya "Ben sizi etiketleyeceğim, siz de beni etiketleyin. Sizin takipçiniz çoktur" dedi. Bakan Koca da gençle konuşarak hangi üniversitede eğitim almak istediğini sordu. Genç, Milli Savunma Üniversitesi'nde eğitim almayı planladığını ve subay olmak istediğini söyledi.

Bakan Koca, öğrencilere de bir takım nasihatlerde bulundu. "Sizler geleceğimizsiniz. Bizim biraz daha gençlere inmemiz ve anlamamız gerekiyor. Dünya size göre şekilleniyor. Sizin için uygun olan ortamı ve altyapıyı oluşturup size sahip çıkmamız gerekiyor. Sizden bir tek beklentimiz olmalı. Bu topraklara aidiyet duygusu içinde, katma değer oluşturma hazzı ve heyecanı içinde olan bir genç olmanızı istiyoruz" dedi.