TikTok isimli sosyal medya platformunda gün geçmiyor ki sklandal videolara bir başkası eklenmesin. Beğeni kasmak ve fenomen olmak için yapılan şeyler artık çığrından çıkmış durumda.

İstanbul'da bir lisede öğrencilerin sınıfta kumar oynadığı görüntüler "Okul saatinden rulet yapıp 9. sınıflara kumar oynatmış mıyızdır?" başlığıyla paylaşıldı. Görüntülerde sınıfta öğrenciler ÖSYM'nin sınav saatinin akrep ve yelkovanını söküp, altına bir öğrenci masası çekip rulet masasına çeviriyor ve içerisine 1 TL yerleştirip sallıyorlar. Masaya ise bahis miktarı olarak para koyup, kim bozuk paranın duracağı yeri doğru tahmin ederse parayı kazanmasını sağladıkları görülüyor. VSkandal görüntüler ise neredeyse 1 milyon kişi tarafından izlenip binlerce kişi tarafından ise beğeniliyor. Söz konusu videoya gelen yorumlar ise oldukça vahim.

VAHİM YORUMLAR

Skandal videoya gelen yorumlar ise içler acısı. İşte o yorumlardan bazıları:

- "Biz 6. sınıfta zarla kumar oynuyoz"

- "MEB bunu beğendi"

- "Bizim sınıfta saat yok"

- "Benim aşkım kazanır kumar babası o hahaha"

- "Anlamadığım şey ben 9. sınıfta 5 TL zor buluyordum siz 100 TL nereden buldunuz ?"

Geçtiğimiz günlerde ise yine bir lisede öğrenci sınıfta öğremeninin kafasına poşet geçirmiş ve videoyu yine TikTok isimli sosyal medya platformundan paylaşmıştı. Söz konusu video sonrası ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü açıklama yapmak zorunda kalmıştı.