Yıllar boyunca her yaştan izleyici kitlesini başına toplayan, gıyabında cenaze namazı kıldırılıp lokma dağıtılan karakterlerle ünlü olan Kurtlar Vadisi’nin yeni dizisi Kurtlar Vadisi Kaos’un ne zaman başlayacağı merak konusu. Şimdiden yarattığı ilgi, dizinin çok sevileceğini konusunda kanaat oluşturdu bile.

Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman yayınlanacak, nerede ve hangi kanalda? KURTLAR  VADİSİ KAOS için nefesler tutuldu! Kurtlar Vadisi Kaos 1. bölüm yeni sezon  fragmanı izle! - Galeri - Keşfet

KURTLAR VADİSİ KAOS’UN FRAGMANINI NEREDEN İZLEYEBİLİRİM?

Kurtlar Vadisi Kaos’un fragmanı olarak öne sürülen videolar bazı sosyal medya platformlarında dolaştığını görüyoruz. Dolaşan fragman başlıklı videolar eski bölümlerden esinlenerek üretilmiş parodi fragmanlardır. Dizi ile ilgili paylaşılan herhangi bir fragman şu anlık bulunmuyor.

Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman yayınlanacak, nerede ve hangi kanalda? KURTLAR  VADİSİ KAOS için nefesler tutuldu! Kurtlar Vadisi Kaos 1. bölüm yeni sezon  fragmanı izle! - Galeri - Keşfet

KURTLAR VADİSİ KAOS’UN YAYINLACAĞI KANAL

Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar karakterini canlandıran sevilen oyuncu Necati Şaşmaz, İbrahim Tatlıses’in sunduğu İbo Show programına katıldı. Yayınlanacağı kanal SHOW TV olarak iddia edilse de  Necati Şaşmaz katıldığı programda ulusal televizyon kanallarında değil dijital bir platformda yayınlanacağını açıkladı. Bazı iddialara göre bu platformun Disney Plus olabileceğini öngörüyor.

Kurtlar Vadisi Kaos başlayacak mı?' sorusuna vadinin Polat Alemdar'ı Necati  Şaşmaz'dan açıklama!

KURTLAR VADİSİ KAOS’UN YAYINLANACAĞI TARİH

Necati Şaşmaz açıklamalarında “Şu an hazırlık içerisindeyim, Sanırım ocak ayını görürüz başlamak için.” Dedi. Tarih ile ilgili şu anlık resmi açıklama yok.

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi başlayacak mı? Ali Eyüboğlu, Necati Şaşmaz'la  konuşmasını anlattı

KURTLAR VADİSİ KAOS’UN KONUSU NEDİR?

Necati Şaşmaz bir TV söyleyişinde "Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden mustarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız." diyen Şaşmaz, "Yakın coğrafyamızda, körfez olsun, bu civardaki ülkelerde, siyasi ve coğrafi denklemde bizler nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapabiliriz. Bunları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda da Myanmar'dan Afganistan'dan Makedonya'ya hatta Amerika'ya uzanan hikayeler olacak diye şimdiden müjde verebilirim." şeklinde sözlerini sürdürmüştü. Dizi son 10 senede Türkiye’de ve çevre coğrafyasından dünyadaki ses getiren olayları konu edineceği öngörülüyor.