Televizyon ekranlarının 20 yılı aşkın süren kurtlar vadisi dizisi her hafta reyting rekorları kırmıştı.

Ortaya atılan kurtlar vadisi kaos dizisi hakkında pek çok haberde yazıldı ve çizildi.

Kurtlar vadisi başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, katıldığı bir televizyon programında şubat ayında çekimlerin başlayacağı açıklamasında bulunması dizi severleri heyecanlandırmıştı.

Kurtlar Vadisi en gerçek iddia 


KAOS konsepti ile ekranlarda olmaya hazırlanan Kurtlar Vadisi dizisi çekimlerinin başlayacağı sırada oyuncular ve yapımcılar arasında anlaşmazlıklar çıktığı öne sürülürken, izleyicinin nabzını yoklamak adına ortaya atılan hangi kanlada yayınlanacağı konusunda da çıkmaza girildiği öğrenildi. Tam anlaşma sağlandı derken yıkıcı depremin olması ile birlikte ekibin çekimlere ara verdiğinin konuşulduğu Kurtlar Vadisi Kaos dizisi ne zaman başlayacak? Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanal da yayınlanacak?

Zaman atlaması ile başlayacak


Kurtlar Vadisi dizisi 2023 yılı içerisinde başlayacağına kesin gözü ile bakılsa da dizinin tarihi ve oyuncuları ile alakalı net bir açıklama yapılmadı. Bittiği zamandan devam edeceği iddia edilen Kurtlar Vadisi dizisinin zaman atlaması ile karşımıza çıkacağını söyleyelim. Öyle ki Necati Şaşmaz'ın bir paylaşımında beyaz saçlarıyla karşımıza çıkması da bunu ispatlıyor. 

Kurtlar Vadisi hangi kanalda yayınlanacak?


Pana Film imzası ile karşımıza çıkacak olan Kurtlar Vadisi Kaos ilk Disney Plus'ta yayınlanacağı açıklanmıştı. Sonrasında bu iddiaların izleyicinin nabzını ölçmek için ortaya atıldığı konuşuldu. Ancak Mayıs-Haziran gibi yayın hayatına başlayacak olan TRT Dijital platformunda yayınlanacağını öğrendiğimiz Kurtlar Vadisi dizisinin başlamama sebebi de TRT Dijital platformunun açılmamış olması olarak tahmin ediliyor. 

İşte Kurtlar vadisi kaos fragmanı...

Çalışmalar hızlandı


Büyük ihtimal ile TRT Dijital platformunda yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi dizisi için gizli çalışmaların sır gibi saklandığı ve süre geldiği kimi zaman medyaya sızıyor. 

Show TV ile de görüşülmüş


Aslında Kurtlar Vadisi dizisi Show TV ile özdeşlemiş bir dizi olarak biliniyor. Kurtlar Vadisi yapımcılarının Show TV yapımcıları ile de görüştüğü sosyal medyada gündeme çıkıyor. İzleyici Kurtlar Vadisi dizisinin anlaşma yapacağı kanalın paralı platform olmamasını istediği bilinirken, dizi yapımcılarının kanallar ile anlaşma sağlayamadıkları ve bu sebeple de paralı kanallara yöneldikleri iddia ediliyor.