Kamudanhaber - Özel Haber 
Mehmet Diktaş


KURTLAR VADİSİ KAOS; 2023 İLK FRAGMAN

Kurtlar Vadisi dizisi 2023 yılında ekranlara bomba gibi dönüyor.Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin başrollerinde yine Necati Şaşmaz var. 


KURTLAR VADİSİ HANGİ KANALDA OLACAK?

Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin Disney Plusta yayınlanması bekleniyor. Kurtlar vadisi yayıncısının uzun süredir Disney Plus ile görüşme yaptığı ve anlaşmanın sonlanmak üzere olduğu gelen bilgiler arasında.

KURTLAR VADİSİ KAOS DİZİSİNİN KONUSU;

Kurtlar Vadisi geçmiş dönemde olduğu gibi yine bir diziden öte Türkiye ve Dünya gerçekleri olarak önümüze çıkacak.Kurtlar Vadisi Kaosta yakın dönem dış politika ilişkilerimiz, Rusya ile gaz anlaşmalarımız. Rusya-Ukrayna savaşı, Ortadoğu’da kurulmak istenen Kürdistan projesi ve arkasındaki şer odakları, Suriye meselesi, Türkiye-Rusya-ABD arasında yaşanan savaş ekipmanları krizi , Rusya ambargosu ve daha birçok mesele dizinin konusunu oluşturacak.

KURTLAR VADİSİ KAOS NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kurtlar Vadisi Kaos’un yapımcılığını Necati Şaşmaz’ın üstlenmesi bekleniyor. Necati Şaşmaz geçtiğimiz haftalarda katıldığı özel televizyon programında Kurtlar Vadisi dizisiyle ilgili hazırlıkların tamamlandığı müjdesini vermişti.Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin Şubat ayında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

KURTLAR VADİSİ KAOS DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER ?

Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde başrollerde Necati Şaşmaz’ın olacağı, Kurtlar vadisi dizisinde Memati karakteri ile efsaneleşen Gürkan Uygun’un olduğu, Nejat İşler, Kenan İmirzalıoğlu ve Aras Bulut İynemli’nün de dizi de yer alması bekleniyor.

KURTLAR VADİSİ KAOS DİZİ FRAGMANI