BİM'de Teknoloji Haftası: Elektrikli Bisikletlerden, Gaming Aksesuarlarına Özel İndirimler BİM'de Teknoloji Haftası: Elektrikli Bisikletlerden, Gaming Aksesuarlarına Özel İndirimler

Bakanlık, 2023 yılında sıkça duyurduğu destek ödemeleri kapsamında yeni bir açıklama yaptı. Kurban Bayramı için ödenecek olan bayram harçlığının detayları paylaşıldı. Bu destek, yükselen enflasyonla mücadele eden vatandaşlarımız için önemli bir yardım olacak.

E-Devlet Üzerinden Bayram Harçlığı Sorgulaması Nasıl Yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın destek ödemelerini sorgulamak için e-Devlet sistemini kullanmalısınız. E-Devlet sistemi, bayram harçlığı desteği için başvuru detaylarını ve sorgulama işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz bir platformdur.

"Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" başlığı altından e-Devlet sistemine giriş yapabilir ve başvuru detaylarınızı öğrenebilirsiniz. Ayrıca, yine bu bölüm üzerinden destek ödemenizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Milyonlarca Vatandaşımız İçin Destek Ödemeleri Devam Ediyor

Sosyal devlet anlayışı kapsamında milyonlarca vatandaşımıza destek ödemeleri sağlanıyor. Son yıllarda artan enflasyon ile birlikte güncellenen desteklerin yanında yeni ödemeler de eklendi. Kurban Bayramı Harçlığı da bu eklenen desteklerden biri.

Bu bayram siz de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sunduğu bu harçlığı kaçırmayın. E-Devlet sistemi üzerinden başvurunuzu yapabilir ve sorgulamanızı gerçekleştirebilirsiniz.