KURBAN BAYRAMI MESAJLARI 2022
Kurban Bayramı mübarek olsun! Hayırlı bayramlar... Dilekleri ile başlayan yüzlerce bayram tebrik mesajı Facebook, WhatsApp, Instagram ve SMS yoluyla iletilecek. Resimli, sözlü, anlamlı, dualı kurban bayramı mesajlarının yer aldığı en güzel bayram mesajları haberimizin içerisinde sizin için bulunuyor. İşte sevdiklerinize, iş yeri arkadaşlarınıza, akrabalarınıza ileteceğiniz en farklı kurban bayramı mesajları...

Kurban bir olmaktır, birlik olmaktır, birlikte olmaktır. Sevdiklerinizin hep yanınızda olduğu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle...
En güzel anıları birlikte paylaşmak, her bayramda hatırlanmak dileğiyle...
Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve huzur dolu mutlu bir bayram geçirmenizi dileriz.
Hanenize gül kokusu essin, gönüllerinize Allah iyilik versin. Bu bayramda da ellerimiz her zamanki gibi mutlulukta birleşsin. Kurban
Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım.

DUALI, NOSTALJİK, KURUMSAL BAYRAM MESAJLARI
Dualı bayram mesajları
Bir avuç dua bir kucak sevgi sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri bir sıcak gülümseme bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur eviniz huzur dolsun bayramınız mübarek olsun...
Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüca Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.
Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.
Unuttuklarını anımsa, kaybettiklerini ara. Özlediysen git bul, kırdıysan af dile. Kırıldıysan affet, seviyorsan söyle: Çünkü bugün bayram. Hayırlı bayramlar...
Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban bayramınız yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle... Hayırlı bayramlar.
 

Nostaljik bayram mesajları
Mutluluk ve sevinç içinde geçen bayramlar vardır, öyle bayramlar vardır ki gönüllerde yer eden, öyle bayramlar vardır ki gülümsemeyi kahkahaya dönüştüren. Bayramınız mübarek, dilekleriniz gerçek olsun.
Hayat dediğimiz nefes aldığımız kadar, gerçek olan her güzellik ise yaşandıkça anlaşılmaktadır. Bu güzel günleri birlikte yaşamanın umudu ile Kurban Bayramın kutlu olsun.
Bir bayram gülüşü savur, eski zamanlara içten samimi gülücükler getirecek kadar, gözyaşlarını tebessüme çevirecek kadar.
En güzel anılarda yer almak, kalbin en derin köşesinde sevgiyle hatırlanmak ve her bayramda beraber olmak dileğiyle.
Küçük şeylerle de olsa her zaman en büyük mutlulukları yaşaman ümidiyle mutlu bayramlar.
 

Kurumsal bayram mesajları
Bayramın sevgi, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyor, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum.
Mübarek Kurban Bayramının size ve sevdiklerinize mutluluk, huzur ve refah getirmesi dileğiyle. Kurban bayramınız mübarek olsun.
Bu mübarek Kurban Bayramı’nda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.
Dünya’da ve ahirette hakiki bayramları yapabilmek temennisiyle Kurban Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.
Tüm İslam alemine hayırlı bayramlar diler herkesin bayramının huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni ederim. Kurban Bayramınız mübarek olsun.
Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Kurban Bayramınızı kutlarım.
Gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, Dostluğu, sevgiyi, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz nice bayramımız mübarek olsun.
Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı çoğaltan, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren Kurban Bayramı hayırlara vesile olsun.
Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Kurban Bayramınız mübarek olsun!
Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günde bayramınızı tüm sevdiklerinizle birlikte hayırlı ve mutlu geçirmeniz dileğiyle mübarek Kurban bayramınızı kutlarım.
Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun.
Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara. Kurban Bayramınızı kutlar, küçüklerin ellerinden, büyüklerin gözlerinden öperim.
Bugün Bayram! Mübarek Kurban Bayramı. Tüm inananlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün.
 

DEĞİŞİK KURBAN BAYRAMI MESAJLARI 2022
Her bayram bir çocuğun berrak dünyası kadar temiz ve huzur dolu geçmesi ümidiyle. Dua ve sevgi ile selamlarımı gönderiyor bayramınızı kutluyorum.
Bir kucak sevgi, bir dua ve sıcak mesaj kapatır aradaki mesafeleri, gönülleri bir araya getirir. Sıcak bir gülümseme, ufak bir hediye kalpleri yaklaştırır. Kalbiniz her zaman sevgiyle, nurla dolsun.
Bolluk ve bereketine ulaştığımız bayramın tüm insanlar için hayırlı olması dileğiyle. Sevgi ve dua ile selamlarımı yolluyorum.
Bu güzel bayram gününde kalpleriniz huzurla, yuvanız bereketle dolsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun.
Kalbine damla damla umut, günlerine mutluluk gelsin. Sevdiğin herkes yanında, yüzün ve kalbin hiç mutsuzlukla karşılaşmasın. Sevdiklerinle birlikte bayramın mübarek olsun.
Kurban Bayramı evlerimize, kalplerimize, yuvamıza bolluk ve bereketle gelsin.
Bayram sabahında ellerinizi her zamankinden daha fazla göklere açın. Avuç içlerinize melekler gül koysun, yürekleriniz mutlulukla dolsun. Dua ve sevgi ile selamlarımı gönderiyor bayramınızı kutluyorum.
Karnın şekerle dolsun, yanakların öpülmekten solsun cüzdanını ise küçük yaramazlar soysun.
Sen var ya sen. Dünyanın en güzel, yüreği sevgi dolu ve bilgili bir kişinin yazdığı en değerli mesajı okudun. Hadi iyisin, bayramın mübarek olsun.