Gazeteci Mengü, bugün görüşme gerçekleştirecek İYİ Parti lideri Meral Akşener'in CHP lideri Kılıçdaroğlu'na aday olması halinde İYİ Parti olarak oy kaybettiklerini bu yüzden de bu şekilde yol yürümek istemediğini söyleyeceğini iddia etti.

Gazeteci Nevşin Mengü Meral Akşener'in bu akşamki toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu'na söyleyeceği sözleri şu şekilde açıkladı:

''Meral Hanımın Kemal Bey'e ileteceği tespitler arasında şu var: Diyorki sizin aday olmanız durumunda biz ölçümler yaptırdık, İYİ Parti'nin oyu ciddi düşüyor ve biz kaybediyoruz. Biz seçmenimizi kaybediyoruz ve o zaman seçmeniz başka yere kayıyor. Biz kazanamazsak sizde kazanamazsınız. İYİ Parti'nin oyu kritik, başka bir strateji belirlememiz lazım! Altılı Masa bu şekilde bir siyasetsizliğe itiyor. Altılı Masa'ya katılındığından beri İYİ Parti'nin oyları da DEVA Partisi ve Gelecek Partisinin de oyları düşüşte dolayısıyla bu Altılı Masa kazandırmıyor kaybettiriyor. Bu masa'nın formatının değişmesi lazım bu şekilde olmaz biz bu şekilde ilerlemek istemiyoruz diyecek Akşener, bana çok güvenilir yerlerden gelen kulis bilgisi bu şekilde''