Fenarbahçe Kulübü Başkanlığı görevinden ayrıldıktan sonra gözlerden uzak bir hayat sürdüren Aziz Yıldırım hakkında olay bir iddia ortaya atıldı.

Millet İttifakı tarafından Yıldırım'a “Spor Bakanı ol” teklifi götürüldüğü öne sürüldü.

Fotospor’da yer alan habere göre, Aziz Yıldırım'a ilgili teklifi götüren isimlerin Spor Bakanlığı için kendisinden daha iyi bir kişinin olmadığını, teklife sıcak bakması halinde ittifakın resmi teklif ile geleceğini aktardığı belirtildi:

 "Milletvekili adayı olma. Siyaset üstü kişiliğini koru. Ancak Millet İttifakının ortak kararı her konuda konusunun uzmanlarını göreve getirmek. Bu plan çerçevesinde çalışmalar devam ediyor. Spor konusunda da ortaklar arasında sizden daha iyi bir isim olduğu düşünülmüyor. Eğer kabul ederseniz resmi teklif getirilecek" 

Yapılan teklif karşısında Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın olumlu ya da olumsuz bir cevap vermediği belirtilirken, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2012 yılının Eylül ayında Yıldırım'a  "Türkiye'de sizden iyi kimse spor bakanlığı yapamaz" sözlerini yüz yüze yaptığı bir toplantıda söylediği de hatırlatıldı.