Kripto yatırımcısının gözü kulağı ABD’de olacak. Kripto paralar için yapılacak kritik toplantıda gündem ise, yasal düzenlemeler olacak. ABD Temsilciler Meclisi'ndeki Finansal Hizmetler Komitesi toplanıyor. 6 kripto firmasının temsilcisi de toplantıda bulunacak. Peki, Kripto paralara yasal düzenlemeler gelecek mi? Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Ethereum, BTC, Dogecoin ve XRP kaç dolar? İşte detaylar…

KRİPTO PARALARA YASAL DÜZENLEMELER GELECEK Mİ?

ABD Temsilciler Meclisi'ndeki Finansal Hizmetler Komitesi bugün toplanıyor. Toplantının ana gündem maddesi kripto paralar ve yasal düzenlemeler.

Bugün saat 18.00'de başlayacak toplantı öncesi kripto dünyasının önde gelen isimleri ABD'den sert tutum almamasını istedi. Temkinli kurallar talep eden isimler aksi takdirde piyasanın yer altına çekileceği uyarısında bulundu.

El Salvador, Bitcoin'i resmi para birimi haline getirirken her ülke kripto paralara aynı sıcaklıkla yaklaşmıyor.

Komitede önde gelen 6 kripto firmasının temsilcisi de bulunacak. 

BİTCOİN, ETHEREUM, BTC, DOGECOİN VE XRP KAÇ DOLAR?

Kripto para piyasaları son 24 saatte değişiklik göstermedi.

Bitcoin son 24 saatte yüzde 1 oranında değer kaybeti. BTC'nin fiyatı 50 bin 603 dolara geriledi. Bitcoin'in piyasa hakimiyeti ise yüzde 38.37'ye düştü. Ethereum ise değişiklik göstermedi. ETH'ninfiyatı 4 bin 366 dolar seviyelerinde sabit kaldı. Ripple ise sınırlı bir gerileme gösterdi. XRP'nin fiyatı yüzde 1.1 azalarak 82 cent seviyesine indi.

Dogecoin'de de değişiklik görüşmedi. DOGE'un fiyatı binde 4 oranında azalara 17 centen işlem görmeye başladı.