Konya'da meydana gelen olayda bir baba iki kızını öldürmesinin ardından polise teslim oldu. İki kızını öldüren Yusuf El Ahmet polise teslim olduktan sonra ilk ifadesinde namus meselesi nedeniyle iki kızıyla da tartışmaya başladığını, ardından cinnet geçirdiğini, hiçbir şey hatırlamadığını ve kendine geldiğinde ise iki kızının cansız bedeniyle karşılaştığını dile getirdi. 

Meydana gelen olay yürek sızlattı. İki kızını öldürdükten sonra polise giderek teslim olan baba ağızları açık bıraktı. ifadesinde cinnet nedeniyle kızlarını öldürdüğünü itiraf ederken olayın detayları oldukça merak edildi. 

Merkez Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi'nde oturan 69 yaşındaki Yusuf El Ahmet kızlarını öldürdükten sonra evinin yakınlarında bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüne giderek polise teslim oldu. Cinnet geçirerek kızlarını öldürdüğünü dile getiren şahsın evine gidildi.

CANSIZ BEDENLERE ULAŞILDI!
Namus meselesi nedeniyle iki kızıyla tartıştıktan sonra cinnet geçirerek kızlarını öldürdüğünü belirten Yusuf El Ahmet en yakın Asayiş Şube Müdürlüğüne giderek polislere teslim oldu. Polisler itirafın ardından şahsın evine gitti. Şahsın evine giderek incelemede bulunan polis ekipleri  kızları Kevser (17) ve Merve'nin cansız bedenine ulaştı. 

CİNNET GEÇİRDİĞİNİ SÖYLEDİ!
Baba Yusuf El Ahmet namus meselesi nedeniyle cinnet geçirdiğini belirtirken iki kızıyla tartışma esnasında cinnet esnasında kızlarını öldürdüğünü, hiçbir şey hatırlamadığını ve kendine geldiğinde 2 kızının da cansız bedenine ulaştığını itiraf etti. Olayın ardından Katil zanlısı baba Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.