Bursa Karacabey'de bulunan Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Ortaokulu'nun anasınıfında eğitim gören 4 yaşındaki bir kız çocuğunun sınıf öğretmeni tarafından saçının çekildiği iddiasıyla ortaya çıkan olayda, baba Ferdi Y. (28) ve yakını O.Y. (26) okula gelerek müdür yardımcısı İsmail Küçük'ü silahla vurdu.

Müdür yardımcısı İsmail Küçük bacağından yaralandı ve tedavi altına alındı. Ferdi Y. olayın ardından kaçarken polis tarafından yakalandı ve adliyeye sevk edildi. 

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ferdi Y. ile O.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyet çıkışı muhabirlerin 'Neden yaptınız?' sorusuna Ferdi Y., "Yanlışlıkla oldu. Pişmanım." dedi.

MHP'den açıklama geldi: Bahçeli'nin videosundaki gönderme kime? MHP'den açıklama geldi: Bahçeli'nin videosundaki gönderme kime?

Veliler, olay sonrasında okullarda yaşanan güvenlik zafiyetinin giderilmesi için yetkililerden çalışma beklediklerini dile getirdi. Adliyeye sevk edilen Ferdi Y. ise denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakıldı ve ev hapsi verildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.