Show TV'nin reyting listelerinde üst sıralarda yer alan Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali yapıyor. Oldukça sevilen dizinin sezon finali tarihi belli oldu.

İkinci el fiyatına sıfır SUV. Chery gemileri yaktı İkinci el fiyatına sıfır SUV. Chery gemileri yaktı

RTÜK'TEN CEZALAR

RTÜK tarafından birbiri ardına ceza kesilen "Kızılcık Şerbeti" yayına ara vermek zorunda kaldı. Şimdi de 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin sezon finali yaptığına dair acı bir haber geldi.

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Birsen Altuntaş'ın haberinde Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali ile ilgili detaylar yer alıyor. Kızılcık Şerbeti'nin 18.bölümünde RTÜK, diziye kadına şiddeti teşvik ettiği, kadınları köle ve meta gibi gösterdiği iddiasıyla ceza vererek dizinin iki hafta yayınlanmamasına neden oldu.

Konusu ve oyuncu kadrosuyla sezonun en çok konuşulan projelerinden biri olarak öne çıkan "Kızılcık Şerbeti" dizisinin senaryosunu Türkiye'nin seçkin yazarları Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün yazdığı, yapımcılığını Gold Film üstleniyor. Yeni bir gelişme olmazsa dizi 29. bölümünün ardından ara verecek ve eylül ayında yeni bölümleriyle geri dönecek.

Dizinin karakterlerinden Nursema'nın (Ceren Karakoç) heyecanlı ilerleyen bölümlerde gelinlik giyeceği de söylentiler arasında. Bakalım söylentiler gerçek olacak mı?