Show TV'nin sevilen dizisi "Aile", son bölümüyle yine büyük bir heyecana ev sahipliği yaptı. Ay Yapım'ın başarılı yapımı olan dizi, dün akşam beşinci bölümüyle izleyicilerle buluştu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerde yer aldığı dizi, çekim hatasıyla da konuşuldu.

MEB'den Ortak Sınavlar Hakkında Resmi Yazı MEB'den Ortak Sınavlar Hakkında Resmi Yazı

Eko karakterinin vurulduğu sahneden sonra Aslan, intikam almak için harekete geçiyor. Ancak bu sırada, Aslan'ın evden çıkmadan önce annesiyle konuşurken taktığı gözlük, daha sonra helikopterden inerken değişmiş görünüyor. Bu dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmıyor ve sosyal medyada gündem oluyor.

Aile dizisinde yaşanan bu süreklilik hatası, izleyicilerin dikkatine takıldı ve sosyal medyanın konusu haline geldi.

REYTİNG LİSTESİNDE ZİRVEDE YER ALDI

Heyecan dolu yeni bölüm, gece boyunca beğeni toplarken, sosyal medyanın da gündemine damga vurdu. Her bölümü nefes kesen "Aile"nin son bölümü, AB kategorisinde %9.16 izlenme oranı ve %24.88 izlenme payı, ABC1 20+ kategorisinde %9.91 izlenme oranı ve %21.39 izlenme payı, Total kategorisinde ise %5.53 izlenme oranı ve %14.36 izlenme payı elde ederek üç kategoride de birinciliği kazandı.

Milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizi, reytinglerdeki başarısının yanı sıra sosyal medyada da ses getirdi. #Aile etiketi, Twitter Türkiye'de tam 9 saat 20 dakika boyunca TT listesinde kalmayı başardı.