Kısmetse Olur Cansel, Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis adlı programa katılarak birtakım sorulara cevap verdi. Geçtiğimiz aylarda Kısmetse Olur Cansel'e ait olduğu söylenen görüntüler için "Sen yarışmaya katıldıktan sonra, 18 yaşının altındaki bazı görüntülerin paylaşıldı. Bunlar anladığım kadarıyla dönemin sosyal medya platformlarında belli başlı videolar. İçerisinde bir miktar çıplaklık ya da anladığım kadarıyla belli görüntüler var" diyen Gökhan Çınar şu soruyu sordu: "Bu görüntüler sonradan tekrar ortaya çıktı. Nasıl hissettin kendini?"

kismetse-olur-askin-gucu-cansel-ayanoglu-kimdir-kismetse-olur-cansel-estetiksiz-hali-egWN.jpg

"17 yaşındaki bir çocuğun o görüntüsünü paylaşanlar utansın"

Cansel kendine yöneltilen soruya  "O zaman yarışmadaydım, setten çıktım. Twitter'da o videonun dolaştığını gördüm, insanlar devamlı bana atıyordu. Utandım. Neyden utandım, öyle saçma şeyler yapmaktan utandım. Ayıp gibi geldi bana" diye ekleyerek "Ama şöyle birşey de var. Ben yakın bir arkadaşımı aradım dertleşmek için. Arkadaşım bana 'Kaç yaşındaydın' diye sordu. 17 yaşındayken yaptığımı söyledim. Arkadaşım, 'O zaman hiç umursama. 17 yaşında çocuksun. Bir yıl, iki yıl önce olan bir şey olsaydı sana bir sürü şey söylerdim. Ama 17 yaşındaki bir çocuğun o görüntüsünü paylaşanlar utansın' dedi" diye cevap verdi.

64199659214ed81cac4f8361

"17 yaşındaydım, reklamın iyisi kötüsü olmaz' diye paylaşım yaptım"

Videoyu açıklayacağını söyleyen Kısmetse Olur Cansel, "Evet böyle bir video var. 17 yaşındaydım ve çocukluk. O zamanlar evde tekim, anne baba çalışıyor. Ben de kendini ispatlama çabasıyla eğlencesine bir yayın açtım" dedi. Gökhan Çınar, 17 yaşındaki bir çocuğun videosunu paylaşmanın suç olduğunu belirterek "Bu arada bu videoyu paylaşmak ve yaymak suç. Artık sosyal medya dili hiçbir şeyi dinlemiyor. Hukuki boyutta 18 yaşına kadar bütün bireyler çocuktur" dedi.

AK Partili isim kendi yerden yere atıp yuvarlandı, CHP'li Başkan Fatma Kaplan Hürriyet şok oldu! AK Partili isim kendi yerden yere atıp yuvarlandı, CHP'li Başkan Fatma Kaplan Hürriyet şok oldu!

Cansel sözlerine şöyle devam etti: "O yayını eğlencesine açmış bile olabilirim. Ben şu an 25 yaşındayım o videoyu görünce kendimden utandım. Ama bunlar gerçek ve ben bunlarla yüzleştim. Sadece o gece çok etkilendim. Arkadaşımla konuştuktan sonra artık etkilenmedim. Hatta 'Paylaştığınız videoda 17 yaşındaydım, reklamın iyisi kötüsü olmaz' diye paylaşım yaptım"