Bireysel kredi borçlarına ilişkin bulunduğu vaat ile geniş yankı uyandıran Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı söz konusu vaadini vatandaşlara SMS yoluyla gönderdi.

BTK, Kılıçdaroğlu'nun seçmenlere attığı SMS'lerin' vatandaşların elektronik posta adreslerine, taşınabilir ya da sabit telefonlarına görüntülü, sesli veya yazılı mesaj göndermek suretiyle propaganda yapılmasının yasak olduğu' gerekçesi ile yasak getirdi.

Kılıçdaroğlu'nun vatandaşlara gönderdiği SMS'leri konuk olduğu TV100 yanınında değerlendiren AK Parti'li Dağ, Kılıçdaroğlu'nun vaatlerinin rasyonel bir tarafının olmadığını söyledi:

Çocuk Oyuncaklarında Güvenlik Alarmı! Jasmine Bebek Ürünleri Tehlike Saçıyor Çocuk Oyuncaklarında Güvenlik Alarmı! Jasmine Bebek Ürünleri Tehlike Saçıyor

''Kılıçdaroğlu 2. turda vaatlerinin birçoğunu unuttu. Direkt milliyetçi bir söylem içine girdi. Buradan bir netice alacağını düşünmeye başladı. Vaatleriyle uğraşacak vaktimiz yok. Cumhurbaşkanı adayının bu kadar insanın bilgilerine ulaşıp bunu kullanıyor olması asıl mesele. Vatandaşlarımızın Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu biliyoruz. Biz KVKK diye kanun çıkarttık. Özgürlükler konusunda şeyler söylüyorlar ama insanların kişisel bilgilerine nasıl ulaştılar? Aynısı İzmir'de yaşandı. Tunç Soyer kendi sesini kaydedip insanlara seslendi. Gördüğüm herkes buna tepkiliydi. Siyasi parti, aday gerideyse böyle işler yapar."