Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak Türkiye'nin geleceği için vizyonunu vurguladı. Videoda, Kılıçdaroğlu Türkiye'nin ekonomik olarak güçlü bir geleceğe sahip olması için neler yapacaklarını anlattı.

Bakan Tunç'tan DEM Parti'ye Uyarı! Teröre Aranıza Mesafe Koyun Yoksa... Bakan Tunç'tan DEM Parti'ye Uyarı! Teröre Aranıza Mesafe Koyun Yoksa...

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla saat vermiş "Saat 22.00'de burada buluşalım. Herkes gelsin. Sen gelme Erdoğan" demişti.

Kılıçdaroğlu saat 22.00'de beklenen videoyu yayınladı. Kılıçdroğlu videosuna "Türkiye'yi şahlandırmaya her şeyimizle hazırız. Vizyonumuz, şampiyonlar ligi ekonomistler, dürüst bürokratlar, çalışkan insanlar, bolca temiz yatırım parasıyla. Erdoğan şimdi bunu da yazar beyannameye, sonra da bir lansman patlatır. Koş Erdoğan koş da, sende bunların hiçbiri yok." notunu düştü.

Kılıçdaroğlu'nun videodaki açıklamaları şöyle;

“Bakın bu çalışma tahtam. Bu aralar benden çokça yeni proje duyacaksınız. Bir kere net bir gerçeği ortaya koyalım. Türkiye’nin zenginleşebilmesi için nitelikli üretim yapması gerek. Türkiye, katma değeri yüksek ürünler üretmeden zenginleşemez, büyüyemez. Verimliliği yüksek üretim için üretim makinelerini de ara malını da yedek parçayı da nihai ürünü de kendimiz üretmeliyiz.

Nasıl mı? Öncelikle tüm Türkiye’yi kapsayacak özel ekonomi bölgeleri oluşturacağız. Global bir üretim… Ticaret, finans ağımız olacak. 81 ilimizi dolaylı olarak etkileyen 9 özel ekonomi bölgesi, 17 tarım ve hayvancılık merkezi ve 50 üretim üssü kuracağız. Türkiye genelinde büyük bir üretim hareketi başlatacağız. Bu bölgeler 6 temel prensip yani 6 temel ilkeyle çalışacak”