Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren sözlerine verdiği yanıtta, Kılıçdaroğlu devleti yönetenlerin vaat vermediğini, taahhütte bulunduğunu ve bu taahhütlerin devamlılık esasıyla mutlaka yerine getirileceğini söyledi. Ayrıca, Kılıçdaroğlu açıklamasında, halkın yararına verilen taahhütlerin devletin sözü anlamına gelmesi gerektiğini belirtti ve seçim sırasında hatırlanan ancak diğer zamanlarda unutulan taahhütlerden kaçınılması gerektiğini vurguladı.

KKM'de Parası Olanlar Dikkat! Faiz Oranları Yenilendi, İşte Yeni Faiz Oranları KKM'de Parası Olanlar Dikkat! Faiz Oranları Yenilendi, İşte Yeni Faiz Oranları

Erdoğan'ın sözlerinin ardından Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt veren Kılıçdaroğlu, açıklamasında şunları kaydetti:


"Erdoğan çok panik. İyidir, halkın yararınaysa iyidir. Biz devlet terbiyesi ile yetişmiş insanlarız. Devleti yönetenin vaadi olmaz, taahhütü olur. Çünkü devletin parası halkın parası. Devlet adına, halkın yararına verilen taahhütleri, devamlılık esasıyla mutlaka yerine getiririz. Covid, yangınlar, ekonomik kriz, deprem sırasında unutulan ama seçim sırasında hatırlanan halkımızın yararına bolca taahütte bulunsunlar ki devletin sözü anlamına gelsin ve Bay Kemal de seve seve yapsın."