Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Operasyon! 3 Kişi Göz Altına Alındı Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Operasyon! 3 Kişi Göz Altına Alındı

"Ülkemiz İçin En Hayırlı Seçenek"

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada Özbek, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bulunduğu konum gereği elinden geleni yaptı ancak seçmenlerin daha güçlü bir adaya ihtiyaç duyduğunu görüyoruz." ifadelerini kullanarak dikkat çekici bir çağrıda bulundu. Özbek, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun ikinci turdaki sorumluluğu Sayın Sinan Oğan'a devretmesi ülkemiz için en hayırlı yol olacaktır." dedi.

"Ortak Karar Verilecek"

Bu sırada ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, gazetecilere verdiği demeçte ikinci turda hangi adayı destekleyecekleri konusuna değindi. Oğan, "Bir istişare toplantısı düzenleyeceğiz. Hem ATA İttifakı'nın diğer üyelerini hem de beraber yürüdüğüm yol arkadaşlarımı toplantıya davet ettim. Toplantının sonucu Sinan Oğan'ın kararı olmayacak, hepimizin ortak kararı olacak." şeklinde konuştu.

İkinci tur seçimler öncesi ATA İttifakı'ndan gelen bu çağrı, politika gündemini değiştirebilecek türden bir adım olarak değerlendiriliyor.