Samsun'da gerçekleşen mitinginde Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'çelik yelek giydiği' iddiaları ve artan güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Bugün Samsun'da konuşan Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kıyafetindeki şişkinlik ve sahnedeki koruma polislerinin sayısının arttırılması sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Bazı gözlemciler, Kılıçdaroğlu'nun çelik yelek giydiğini iddia etti.

Gazeteci Merdan Yanardağ'ın Kılıçdaroğlu'na suikast iddiasını gündeme getirmesiyle birlikte Samsun mitinginde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı gözlendi. Sahnedeki koruma polislerinin sayısının arttığı ve silahlı oldukları görüldü.

Çocuk Oyuncaklarında Güvenlik Alarmı! Jasmine Bebek Ürünleri Tehlike Saçıyor Çocuk Oyuncaklarında Güvenlik Alarmı! Jasmine Bebek Ürünleri Tehlike Saçıyor

Daha önce yapılan Bursa ve Sivas mitinglerinde sahne üzerindeki korumaların silahsız olduğu belirtilirken, Samsun mitinginde koruma sayısının dörte yükseltildiği ve uzun namlulu tüfeklerin kullanıldığı görüldü. Ayrıca, Kılıçdaroğlu'nun arkasında bekleyen korumaların da tetikte olduğu fark edildi.