Niğde'deki mitingde konuşan Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi zengin bir ülke haline getireceklerini ve gerçek anlamda demokrasiyi getireceklerini söyledi. Ayrıca, kul hakkı yemeyeceğine ve hayallerinin, gençlerin hedefleri olacağına da vurgu yaptı.

Kılıçdaroğlu, üreticilerin zarar etmemesi için havza bazlı planlama getireceklerini ve maliyet artı makul kartın taban fiyat olacağını belirtti. Ayrıca, köylerde çalışan kadınların ve gençlerin sosyal güvenlik primlerinin ödeneceğini ve üreten her kadın ve gencin emekli olabileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Ziyaretinde Tarihi Açıklamalar: 'Hazırız' Mesajı Verildi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Ziyaretinde Tarihi Açıklamalar: 'Hazırız' Mesajı Verildi

Adaletin önemine de dikkat çeken Kılıçdaroğlu, "Adalet olmayınca olmuyor! Dünyanın bütün nehirleri adalete susamış insanların, susuzluğunu bitirmeye yetmez" ifadelerini kullandı.

Terör örgütlerine karşı olduklarını ve terör örgütlerinin yanında olanlara Allah'ın belasını vereceğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, yalan söylendiğini ve çocuğunu askere gönderen birisi olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun mitingleri, seçimler öncesinde önemli bir platform olmaya devam ediyor. Seçmenler, adayların vaatlerini ve projelerini dinleyerek oy kullanacakları parti veya adayı belirleyecekler.