CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde yaptığı basın açıklamasında önemli detayları paylaştı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekildedir:

14 Mayıs tarihi geride kaldı ve şimdi 28 Mayıs günü Cumhuriyetimiz, devletimiz ve milletimiz için önemli bir seçime gidiyoruz. 28 Mayıs günü, iki aday ve iki farklı anlayış, daha önce hiçbir seçim yapılmamış gibi sıfırdan milletimizin karşısına çıkacak. Oyunu kullanan tüm vatandaşlara yürekten teşekkür ediyorum.

Bankacılık Sektöründe Mevduat Faizi Yüzde 67'yi Aştı: 1-3 Aylık Mevduat Faizi Rekor Seviyeye Ulaştı Bankacılık Sektöründe Mevduat Faizi Yüzde 67'yi Aştı: 1-3 Aylık Mevduat Faizi Rekor Seviyeye Ulaştı

Daha önce de ifade ettiğim gibi, ilk turda bu sandıktan memnuniyetsizlik ve değişim isteği çıktı. İktidar partisi 7 puan geriledi.

Seçim süreci demokrasi şöleni ve huzur içinde geçmesi gereken bir süreç olmalıydı, ancak Erdoğan'ın iftira kampanyalarıyla gölgelendi. Ben karşımda daha dürüst bir rakip görmek isterdim. İnsanlarımız, montajlardan medet ummayan adayları hak ediyor.