2 ay evli kalıp boşandılar! Mahkemeden emsal yaracak nafaka kararı 2 ay evli kalıp boşandılar! Mahkemeden emsal yaracak nafaka kararı

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı'nı vatandaşlarla kutlamak için Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, parti otobüsünde yaptığı konuşmada, daha güzel bayramlarda yaşayacakları, daha huzurlu, kavgaların, gürültünün, kaosun son bulduğu, kucaklaşabilecekleri, bir arada olabilecekleri bir Türkiye'yi inşa etmek için yola çıktıklarını belirtti. Dayanışma kültürümüzü yükselterek daha büyük bir Türkiye inşa edeceklerini vurguladı.

Kılıçdaroğlu, deprem nedeniyle 50 bin vatandaşın toprak altında kaldığına da değinerek, Türkiye'nin ve dünyanın kalbinin büyük acıların yaşandığı bölgede olduğunu söyledi. Depremin ilk iki gününde bölgede yaşanan sıkıntıları gördüğünü, sorunları hafifletecek ve bu sıkıntılardan kurtaracak olanın siyasi güç olduğunu kaydetti. Halkı oy kullanmaya, halkın hakkını yiyenlere oy vermemeye çağırdı.

Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin artık bir değişim ve dönüşüme ihtiyacı olduğunu, bunu birlikte yapacaklarını, kucaklaşacaklarını, barıştıracaklarını ve Türkiye'yi büyüteceklerini de vurguladı. Millete ve millete güvendiğini, ülkenin düzenini demokratik olarak değiştireceklerini belirtti.

Kılıçdaroğlu son olarak Besni mahallesini ziyaret ederek halkla sohbet etti. Seçilmesi halinde Besni'nin bereketli topraklarına su getirmeyi ve tüm çiftçilere ücretsiz elektrik vermeyi vaat etti. Elektrik üretmek için petrole, doğalgaza ihtiyaç duymadıklarını, ülkeyi soyanlardan tüm parayı alıp vatandaşlara tahsis edeceklerini de dile getirdi.