Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Önemli Duyuru: Sınav Tarihleri Bir Hafta Öne Alındı Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Önemli Duyuru: Sınav Tarihleri Bir Hafta Öne Alındı

Gazeteci Fatih Altaylı, 28 Mart tarihinde gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "çok güvendiği birkaç isimle odasında yaptığı" bir konuşmayı aktardı. Altaylı, Kılıçdaroğlu'nun bu konuşmada, "Bu benim ilk ve son Cumhurbaşkanlığı adaylığım oldu. Bir daha Cumhurbaşkanlığı dahil, herhangi bir pozisyona aday olmayacağım" dediğini yazdı.

Fatih Altaylı, kendi internet sitesinde yayımladığı yazısında, CHP liderinin seçimlerin ardından odasında "çok güvendiği birkaç isimle" yaptığı konuşmayı aktardı. Kemal Kılıçdaroğlu'na yöneltilen net bir soru üzerine, Kılıçdaroğlu'nun "Bu benim ilk ve son Cumhurbaşkanlığı adaylığım oldu. Bir daha Cumhurbaşkanlığı dahil, herhangi bir pozisyona aday olmayacağım. Ne zaman yapılırsa yapılsın bir dahaki seçimde aday ben değilim. Böyle bir niyetim de, arzum da yok" şeklinde cevap verdiği belirtildi.