ABD merkezli finans devi Citi'den altın tahmini! Herkesin beklediği o rakamı görecek... ABD merkezli finans devi Citi'den altın tahmini! Herkesin beklediği o rakamı görecek...

Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinde "tarih yazacaklarını", ülkeye barış ve huzuru getireceklerini belirtti.

Seçimi kazanmaları halinde sosyal devleti canlandırma, 100 bin öğretmen atama ve 150 bin taşeron işçiyi kadrolu işçiye dönüştürme sözü veren Kılıçdaroğlu, bölgenin en önemli tarım ürünü çekirdeksiz kuru üzümün kilogram fiyatını en az 2 lira olarak belirleyeceklerini söyledi. 

Bayrak ve vatanın kırmızı çizgileri olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Yalan ve iftira çok var. Masa altı, masa üstü, masa başı gibi bunların hiçbirine inanmayın. altı reis altı reisle milletin huzuruna çıkarız ben kimsenin hakkını yemem kimsenin hakkını da yedirmem ben senin gibi yaşarım sarayda yaşamak gibi hevesim yok gideriz Mustafa Kemal Atatürk'ün Çankaya'sına."

Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından yeni seçim şarkısı "Haydi"yi halkın beğenisine sundu.

Mitingde söz alan Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçildikten sonra başkentte yaptıkları hizmetleri anlattı. Herkese eşit hizmet verdiklerini öne süren Yavaş, değişimin etkilerini herkesin görebildiğini savundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Cumhur İttifakı'nın 6 liderinin "biz" kavramı altında birleştiğine vurgu yaparak, "Cumhur İttifakı Türkiye için muhteşem bir dönüm noktası olacak. Kocaman bir ekibimiz var. Bu süreçte kendimizi millete havale ediyoruz. Parti yoktur, partizanlık yoktur. Bu seçim siyasi partilerin kazanacağı bir seçim değil, demokrasinin, hak, adalet ve hukukun üstünlüğünün kazanacağı bir seçimdir."

Miting sonunda Kılıçdaroğlu, Yavaş, İmamoğlu ve milletvekili adayları kalabalığa Mesir Macunu fırlattı.