Dün akşam katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Gülen'in iade talebi ile ilgili gündem olacak sözlere imza attı.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ABD'den iadesinin talep edilmediğini öne süren Kılıçdaroğlu, "Erdoğan talep etmedi ki. Benim bildiğim kadarıyla talep etmedi. (Seçildiğimizde) talep edeceğiz, niye etmeyelim?" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun gündem yaratan sözlerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tepki gösterdi.

Kırmızı ete dev zam! Et ve süt kurumu fiyatları yüzde 25 artırma kararı aldı Kırmızı ete dev zam! Et ve süt kurumu fiyatları yüzde 25 artırma kararı aldı

Dağ, sosyal medya hesabı üzerinden 15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminden sonra Fethullah Gülen'in iadesi için oluşturdukları talepleri tek tek tarihlerini verdiği görselle paylaştı.

Kılıçdaroğlu'nun doğru bilgiler paylaşmadığının altını çizen Hamza Dağ, şu ifadeleri kaydetti:

''Sayın Kılıçdaroğlu canlı yayında açık açık yalan söylüyor. Üstelik tüm kamuoyunun vakıf olduğu bir konuda… O kadar rahat ki yalan konusunda bir profesyonel olduğu çok belli. Türkiye'nin, Kılıçdaroğlu'nun yalanı merkeze alarak ortaya koymuş olduğu siyaset anlayışından kurtulmasına inşallah sadece 1 gün kaldı.''