CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından isim vermeden bazı köşe yazarlarına yüklendi. Kılıçdaroğlu isim vermedi ancak 'Alo Fatih' göndermesi yaparak 'Alo Holdinglerinin medyası' ifadesini kullanması nedeniyle sözlerinin ilk hedefinin Habertürk yazarı Fatih Altaylı olduğu iddia edildi. Fatih Altaylı, bugünkü köşesinde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olması durumunda muhalefetin kesin kaybedeceğini yazmıştı. 

Ateş olsalar cürmü kadar yer yakarlar
“Muhalefet nasıl yapılır, kelle koltukta mücadele eden bana öğretmeye kalkıyorlar. Defalarca suikast teşebbüsüne uğramış bana, köşelerinde ders vermeye kalkıyorlar. Şunu çok iyi bilsinler ki biz daha ölmedik” diyen CHP lideri, “Haksızlıklar karşısında kalemini dahi oynatmayan, televizyonlarda konuşmayan, ‘Alo Holdinglerin’ medyası bana ders vermeyi bıraksın, ateş olsalar cürmü kadar yer yakarlar. Bu böyle biline” ifadelerini kulandı. Kılıçdaroğlu’nun Twitter'den yaptığı açıklama şöyle:

"Bir grup konuşmamda söylediğimi yeniden hatırlatma ihtiyacı duydum. Bu sefer daha net söyleyeyim… Son zamanlarda kerameti kendinden menkul bazı kişiler bir anda muhalif yazar oldular. 20 yıllık yandaşlıktan sonra, bir baktık oluvermişler işte.

Bunların bazıları köşe yazarı, bazıları araştırmacı formatında önümüze çıkıyorlar; muhalefet nasıl yapılır, kelle koltukta mücadele eden bana öğretmeye kalkıyorlar. Defalarca suikast teşebbüsüne uğramış bana, köşelerinde ders vermeye kalkıyorlar.

Şunu çok iyi bilsinler ki biz daha ölmedik. Onların da ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Haksızlıklar karşısında kalemini dahi oynatmayan, televizyonlarda konuşmayan, ‘Alo Holdinglerin’ medyası bana ders vermeyi bıraksın, ateş olsalar cürmü kadar yer yakarlar. Bu böyle biline."

Fatih Altaylı ne yazmıştı?
Habertürk yazarı Fatih Altaylı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığının altılı masa seçmeni dışında, CHP'lilerin de istemediğini belirterek şunları yazmıştı:

Kemal Bey, CHP içindeki bir grubun, bir kliğin adayı olabilir.
Hatta parti teşkilatı da Kemal Bey’in adaylığını isteyebilir.
Adı üstünde teşkilat.
Deniz Baykal genel başkan olsa onu ister, ben olsam beni.
Peki halk ister mi!
İyi Partililerin kaçta kaçı ister, Saadetlilerin kaçta kaçı ister, Demokratların, DEVA’lıların, Geleceklilerin kaçta kaçı!
Bırakın onları bir kenara mecburen oy verecek bile olsa CHP’lilerin kaçta kaçı ister Kemal Kılıçdaroğlu’nu aday olarak görmeyi?
CHP’nin tamamı istese, biraz da merkez sağdan gelse alacağı oy Muharrem İnce’nin 3 üstüdür, bilemedin 5 üstüdür.
Konunun da öyle Alevilikle, Sünnilikle alakası yoktur.
AK Parti çok yıpranmış olabilir, ekonomik kriz çok kötü vuruyor ve vuracak olabilir.
Ama olmaz.
Tüm CHP kitlesinin bile tam olarak içine sindiremediği bir Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Türkiye’nin içine sindiremezsiniz.
Bu seçim genel merkez hatasından kaynaklanan bir nedenle kaybedilirse, emin olun CHP seçmeni CHP binasını yerle bir eder. Altında sadece siz kalmazsınız.