Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bu akşam "Sevgili halkım, korku dağları sarmış. Çok önemli bir mesele var, hepinizi 21.30’da buraya bekliyorum." diyerek Twitter'da yapacağı paylaşıma işaret etti. 21.30'da Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Evlatlarınızın parasını gasp ettiler"

"Sevgili Halkım sizden çalınan bir para var, tam 418 milyar dolar, 20 yılda bine yakın yandaş şirket bir araya geldi ve hazineyi soydu. Çalınan para sizin paranız, evlatlarınızın parasını gasp ettiler. Bu arada şunu da söyleyeyim: Devletle birlikte dürüstçe hizmet veren 10 binlerce de şirket var. Onların hepsinin başımın üstünde yeri var. Ben de bu yandaş çetelerle ilgili çok net konuştum: Bu çeteler benim can düşmanımdır, dedim. Onlar bu ülkede yatağa aç giren çocukların hakkını yemiştir, dedim. Bu çetelerden tahsil edeceğim 418 milyar dolarla halkım için yapacaklarımızı anlattım."

MEB Tarafından Ders Saat Süresi Düşürüldü: İşte Detaylar... MEB Tarafından Ders Saat Süresi Düşürüldü: İşte Detaylar...

"Bu filmler bu gece televizyonlarda yayınlanacaktı ama bazı kanallar yayınlamayı reddetti"

"Kısa filmlerle. Bu filmler bu gece televizyonlarda yayınlanacaktı ama bazı kanallar yayınlamayı reddetti. Hırsızlığa kalkan oluşturacak bir yasak için kimlere haber uçtuklarını da biliyoruz. Ey çeteler! Ey o halkın gasp edilmiş parasıyla alınan medyalar!"

"18 milyar dolar serisinin ilk filminin birazdan paylaşacak..."

"Ben sizden mi korkacağım? Ben bu mücadelede ölümü göze almışım. Sizin sansürlerini yüzden mi geri adım atacağım? Halkımız refaha ve huzura kavuşacak. Bunun için ben sizinle ölümüne mücadele edeceğim ölümüne. Şu net ki ben sırtımı milletime yaslıyorum. Vallahi biz bu işi yaparız ve yapacağız. Halkıma sesleniyorum, 418 milyar dolar serisinin ilk filminin birazdan paylaşacak..."

İşte o video: