Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna 9 gün kala, seçimin seyrini etkileyecek önemli bir gelişme yaşandı. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara'da görüşmek üzere bir araya geldi.

Görüşme, Zafer Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşti ve saat 13:32 itibarıyla başladı. Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu'nu kapıda karşıladı ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak da Kılıçdaroğlu'na eşlik etti.

Kılıçdaroğlu ve Özdağ arasındaki görüşmenin odak noktası, ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci tur seçimlerindeki tavrı olması bekleniyor. İki liderin, Oğan'ın durumu ve işbirliği konularını ele aldığı tahmin ediliyor.

Furkan Nesli Derneği'nde kadınlar arasında bıçaklı kavga! Tehditler savurdu: 'Bana baş kaldıran adamın başını keserim!' Furkan Nesli Derneği'nde kadınlar arasında bıçaklı kavga! Tehditler savurdu: 'Bana baş kaldıran adamın başını keserim!'

Bu arada, cumhurbaşkanlığı ilk tur seçimlerinde yüzde 5,17 oy alan Sinan Oğan'ın, ikinci tura ilişkin kararını bugün açıklayabileceği bildirildi. Oğan'ın kararı, seçimin seyrini önemli ölçüde etkileyebilecek nitelikte olacak.