Bugün saat 13.30'da gerçekleşecek önemli bir buluşma için hazırlıklar tamamlandı. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Merkezi'ne gitmek üzere yola çıkacak. Görüşme, Ümit Özdağ'ın liderlik ettiği Zafer Partisi'nin başını çektiği ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci tur seçimlerindeki tavrının ele alınması bekleniyor.

Bahar geldi vakalar arttı, kene ısırmasına dikkat! Korunma yöntemleri neler? Bahar geldi vakalar arttı, kene ısırmasına dikkat! Korunma yöntemleri neler?

Daha önce Sinan Oğan'ın Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Yardımcısı Feramuz Üstün ile yaptığı görüşme hakkında konuşulurken, Kılıçdaroğlu'nun da benzer bir adım atması dikkatleri üzerine çekti. Sinan Oğan'ın "Cumhurbaşkanı yardımcısı olmak varken neden bakan olayım?" şeklindeki açıklamaları, ikinci tur seçimleri öncesindeki stratejileri hakkında ipuçları veriyor.

Sinan Oğan'ın ilk tur seçimlerinde aldığı yüzde 5,17'lik oy oranı, ikinci tura yönelik alacağı kararın büyük önem taşımasını sağlıyor. Bugün açıklama yapması beklenen Oğan'ın, hangi adayı destekleyeceği veya kendi bağımsız adaylık sürecine devam edip etmeyeceği merak konusu haline geldi.

Öte yandan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün saat 15.00'te Anıtkabir'e gerçekleştireceği ziyaret de dikkat çekiyor. Anıtkabir ziyareti, ikinci tur seçimleri öncesinde sahaya çıkan Kılıçdaroğlu'nun önemli bir adımı olarak değerlendiriliyor.