Seçimlerin tamamlanmasının ardından muhalifler, genel başkan Kılıçdaroğlu'na karşı bayrak açtı. SeçimlSerden istenilen sonuçlarının alınmaması muhalefet kanadını karıştırdı.

CHP liderinin seçimlerin sonucunu üstlenmediğini söyleyen muhalefetin önde gelen isimleri, Kılıçdaroğlu'nun istifasını istemeye devam ediyor.

Bakan Tekin acı haberi Tokat'ta aldı, programlarını yarıda kesip Ankara'ya döndü Bakan Tekin acı haberi Tokat'ta aldı, programlarını yarıda kesip Ankara'ya döndü

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun verdiği 'değişim' mesajıyla başlatılan kazan kaldırma sürecinin ardından CHP'nin genel başkanlık yarışı için farklı isimler de ortaya çıkıyor. 

Seçim sonuçlarının kesinleşmesinden sonra ilk defa bir programa konuk olan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP kurultayının 2024'te gerçekleşecek yerel seçimlerden önce yapılacağını söyledi. 

Gerçekleştirilecek kurultayda genel başkan da seçileceğini söyleyen CHP lideri, kimin aday olacağına partinin karar vereceğini belirtti. 

"Kurultayda çıkıp ben adayım demem" diyerek sözlerine devam eden  Kema Kılıçdaroğlu, "Hiç bir delegeye 'Gel bana oy ver' demedim" şeklinde konuştu.