Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Ankara'da düzenlenen Millet İttifakı'nın mitinginde halka seslendi. Kılıçdaroğlu; Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Gültekin Uysal, Temel Karamollaoğlu ve Meral Akşener'in ardından Tandoğan Meydanı'na kurulan platforma çıkarak vatandaşlara seslendi.

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından önemli satır başlıkları:

chp-8

 “Hazır mıyız? Değişime hazır mısınız? Bu ülkeye demokrasi getirmeye hazır mısınız? Söz veriyorum, ben de hazırım. Bu ülkenin insanı için çalışacağım. Demokrasiyi getireceğiz. Ülkemizi tüm dünyaya demokrasiyi demokratik yollarla getiren ülke olarak tanıtacağız. Bu ülkenin gençleri ve kadınları otoriter yönetimi demokratik yollarla değiştirecek."

chp-9

" Bütün sandıklarda temsilcilerimiz var. Bahar havası içinde sandığa gidin. Şenlik havası olsun Türkiye’de. ‘Gülerek gittik, oyumuzu kullandık ve Türkiye’ye demokrasiyi getirdik’ diyeceksiniz. Söz mü? Sinan Ateş’in katillerini bulup kulaklarından yakalayıp adalete teslim edeceğim. Benim saraylarda oturma alışkanlığım yok. Size söz veriyorum. Şarkılar türkülerle beraber Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Çankaya Köşkü’ne gideceğiz."

chp-10

Hazine ve Maliye Bakanlığından Giyim Yardımına İlişkin Açıklama Geldi Hazine ve Maliye Bakanlığından Giyim Yardımına İlişkin Açıklama Geldi

" Türkiye’yi 5’li çetelerden kurtaracağım. Cumhurbaşkanı olmamam için her iftirayı attılar. Onlar saraya güveniyor, Bay Kemal halka güveniyor. Barışı, huzuru getireceğim. Ülkenin sorunlarına talibim.”

chp-12