Olay, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde meydana geldi.Mustafa Avcı (43) ve kardeşi Cebrail Avcı'yı (30) enselerinden vurarak öldürüldü. Avcı kardeşler yürüyerek evlerine gittikleri esnada arkalarından gelen amca M.A. (46) ile damatları M.D. (37) tarafından tabancayla enselerinden vuruldu.

2 kardeş kanlar içerisinde yığılırken, saldırganlar ise olay yerinden hızla kaçtı. Hastaneye kaldırılan kardeşler, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaşanan olayın ardından kaçan cinayet şüphelilerini yakalamak için çalışmalara başladı. İki kardeşin vurulduğu bölgeden kaçan cinayet şüphelilerinin güzergahını güvenlik kameralarıyla tespit eden ekipler, düzenledikleri operasyonda, Avcı kardeşlerin ölümüne neden olan damat M.D. (37) amca M.A. (46) ile yardım ve yataklık yaptığı öne sürülen H.K.’yi gözaltına aldı. Şüpheliler, hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, kardeşlerin infaz edilmesinin boşanma davası yüzünden başlayan bir husumetten kaynaklandığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.